Akcija 1+1 2017


Kako akcija deluje? Ob nakupu kateregakoli darilnega paketa iz programa Selectbox prejmeš še dodatno darilno kartico B kategorije v vrednosti 24,80€! Dodatno darilno kartico prejmete po pošti brezplačno, dodaten paket z vodičem, darilno embalažo in kartico pa ob doplačilu poštnine (3,40€). Za prevzem svoj nakup obvezno pravilno registrirajte na tej strani.

 

NAVODILA


  • Za registracijo s svojimi podatki izpolnite prazna polja na desni.
  • V polje ‘Koda s paketa′ vpišite 12 mestno EAN kodo, ki jo najdete na zadnji strani ovitka kupljenega darilnega paketa. Vpisujte le številke od oznake (21) dalje.
  • Primer:
    ean-code-example_ok

  • V polja ‘Naslov prejemnika dodatne darilne kartice’ vpišite podatke osebe, kamor želite, da pošljemo darilno kartico. Polje izpolnite v kolikor želite kartico poslati na naslov, različen vašemu, oziroma kartico pošiljate drugi osebi.

Potrdite splošne pogoje in pravila Selectbox in registracijo s klikom na gumb ‘Pošlji’.

 


Akcije in popusti se ne seštevajo. Akcija traja od 17.6. do 10.7., do polnoči. Velja za pakete kupljene v času trajanja akcije pri kateremkoli pooblaščenem prodajalcu SelectBox-a in naši spletni trgovini. Kartice in paketi bodo odposlani naslednji delovni dan. Z nakupom in sodelovanjem se strinjate s splošnimi pogoji in pravili, objavljenimi na naši spletni strani. Ponudba velja do razprodaje zalog, oz. je omejena na čas trajanja akcije. Več informacij dobite na prodajnih mestih ali na [email protected] in na tel. št. 031 200 000 ob delavnikih, med 8-16h.

REGISTRACIJA


Polja, označena z * so obvezna.

 

Naslov prejemnika dodatne darilne kartice (V kolikor to niste Vi)