Menu 

Gostilna Krpan

Ribje specialitete ob Ljubljanici

Največji izbor svežih ribjih jedi najdete v Gostilni Krpan v Ljubljani. Ribje jedi bodo za vas pripravili na različne načine, slovijo pa tudi po pečenju rib na odprtem žaru, kurjenim z vinsko trto. Poleg ribjih nudijo odlične mesne in zelenjavne jedi, testenine in njoke. Slasten grižljaj izpopolnijo s kapljico rujnega vina. Poskrbljeno je za širok izbor vin, tako domačih kot tujih proizvajalcev. Nudijo vina iz Čila, Francije, Hrvaške (dalmatinska in istrska vina) ter Italije.

ZEMLJEVID

STORITVE

  • Pestra ponudba rib in ribjih jedi
  • Meso in druge neribje jedi
  • Catering

O OBJEKTU

  • Odlična lokacija sredi Ljubljane
  • Velik notranji prostor
  • Atrijski vrt
  • Sobe za poslovna srečanja
  • 5 hodni degustacijski meni
  • Velja za 2 osebi
  • Potrebna rezervacija 1 dan prej po telefonu

Redna cena: €79.80

VEČ O PONUDBI

Največji izbor ribjih jedi in svežih rib v Ljubljani najdete v Gostilni Krpan. Tukaj ribjo ponudbo pripravljajo na različne načine, slovijo pa tudi po pečenju rib na odprtem žaru kurjenim z vinsko trto. Za tiste, ki vam ribe niso pri srcu, se najdejo tudi mesne in zelenjavne jedi, slasten grižljaj pa zalije kapljica rujnega vina.

Poleg ribjih jedi in specialitet, po katerih slovijo pri Krpanu, so na jedilniku tudi testenine, njoki in podobno. Tako so zadovoljena prav vsa različna, lačna usta. Poskrbljeno je za širok izbor vin tako domačih, kot tujih proizvajalcev. Na visnki karti najdete vina iz Čila, Francije, Hrvaške (dalmatinska in istrska vina) in Italije.

Gostilna, ki sprejme do 100 gostov hkrati, ima več prostorov: sobo za 50 oseb, sobi po 22 oseb in sobo za 9 oseb. V poletnem času posedajo tudi na atrijskem vrtu, ki lahko sprejme do 100 oseb hkrati. V gostilni lahko brezplačno najamete tudi sobe za sestanke, venar je pri tem obvezno naročilo njihove hrane.

Občasno in seveda tudi na vašo željo, poskrbijo za živo glasbo ter gostijo »dalmatinske klape«. V gostinskem podjetju se ukvarjajo tudi s cateringom, oziroma s postrežbo hladno–toplih jedi in pijač na terenu. Kvaliteta ponujenih storitev je plod dvajsetletnih izkušenj, ki jih imajo v gostilni Krpan.

Sorodno

Turistična kmetija Hlebec

Kog 86, 2276 Kog

Žlahtnost, tradicija in ljubezen do trte.

Preberi več...

Restavracija & picerija Ob železnici

Slomškova ulica 6, 3215 Loče pri Poljčanah

Uživajte v kulinaričnih dobrotah v prijetnem okolju.

Preberi več...

Gostilna Repovž

Šentjanž 14, 8297 Šentjanž, Slovenija

Veličina preprostosti s stoletno tradicijo.

Preberi več...

Gostilna Lectar

Linhartov trg 2, 4240 Radovljica, Slovenija

Udobje domačnosti v starem mestnem jedru Radovljice.

Preberi več...