Menu 

Hotel Veter in hostel Vetrnica

Zajemite sapo pod Pohorjem

Navdušila vas bo prijazna hotelska atmosfera, izjemno udobje sodobno opremljenih sob in apartmajev, gastronomska doživetja hotelske restavracije Verna ter odlična ponudba kave in hišnih sladic. Sobe imajo udobne in kakovostne vzmetnice, na katerih boste odlično spali in si odpočili po raznih aktivnostih. V okolici lahko odkrivate lepote narave, v zimski sezoni pa si privoščite celodnevno smuko. Vse sobe so opremljene s televizijo, imajo svojo kopalnico in internet priključek.

ZEMLJEVID

STORITVE

 • Sobe in apartmaji
 • Mladinski hotel
 • Restavracija
 • Kavarna
 • Prostori za praznovanja, obletnice in poroke

O OBJEKTU

 • Sodobna zgradba
 • Odlična lokacija, odmaknjena od vsakodnevnega vrveža
 • Neposredna bližina Pohorja
 • Neposredna bližina smučišča
 • Polpenzion + 0,5l buteljka vina
 • Velja za 2 osebi
 • Potrebna rezervacija 5 dni prej po telefonu, emailu ali faksu

Redna cena: €79.80

VEČ O PONUDBI

Hotel Veter predstavlja harmonijo barv, kjer se svetloba poigrava z različnimi barvnimi odtenki in vzbuja občutek, kot da bi nekoč že bili tukaj. Navdušila vas bo prijazna hotelska atmosfera, izjemno udobje sodobno opremljenih sob in apartmajev, gastronomska doživetja hotelske restavracije Verna in odlična ponudba kave in hišnih sladic kavarne V vetru.

V hotelu je na voljo 37 sodobno opremljenih dvoposteljnih sob, z udobnimi in kakovostnimi vzmetnicami, v katerih boste po celodnevnih smučarskih užitkih ali po odkrivanju lepot narave in krajev v bližnji in daljni okolici, morda želeli preživeti tudi dan.

Za zahtevnejše goste so na voljo hotelski apartmaji, ki se nahajajo v zadnjem nadstropju in nudijo namestitev tudi za 6 oseb. V njih boste doživeli ruško zgodovino in pomembne osebnosti kraja. Izbirate lahko med apartmaji Sreča, Poet, Baron, Vivat in Luka. Vsak od njih vam bo šepetal svojo zgodbo in vas sprostil s svojo prostorno teraso s pogledom na Pohorje, Kozjak in Dravsko dolino. Dva od njih vam bosta v wellness kotičkih na terasi pripravila sproščujoče romantično vzdušje. Zvezde in naravne lepote boste lahko občudovali kar iz masažne kadi za dve osebi.

Mladinski hotel Vetrnica svojim gostom ponuja tri in štiriposteljne sobe (pogradi), v katerih bodo svoje mesto našle družine z otroci in popotniki.Vse sobe so opremljene s televizijo, imajo svojo kopalnico in internet priključek. Mladinski hotel ima 16 sob in ponuja ležišča za 56 oseb.

V hotelski restavraciji Verna nudijo poslovna kosila, malice, večerje in bogata nedeljska kosila. Dnevno vam ponujajo več vrst malic, vsekakor pa vas vsak dan pričakuje nekaj na žlico, nekaj vegetarijanskega in nekaj “klasičnega”.

Sorodno

Turistična kmetija Hlebec

Kog 86, 2276 Kog

Žlahtnost, tradicija in ljubezen do trte.

Preberi več...

Penzion Kračun

Slomškova ulica 6, 3215 Loče pri Poljčanah

Prijeten penzion v naročju miru.

Preberi več...

Hotel Triglav Bled

Kolodvorska cesta 33, 4260 Bled

Sprostite in spočijte se v čudoviti okolici Bleda.

Preberi več...

Hotel Epicenter

Kazarje 10, 6230 Postojna

Preživite svoje najlepše trenutke v okolju, ki vam nudi največ.

Preberi več...