Za naročila do 12. ure, dostava: naslednji delovni dan. V času povečane obremenitve dostavne službe do 3 delovne dni.
Podari nepozabno doživetje!
Premium partner

Kolesa in štirikolesniki, Kranjska gora

Doživite divjo športno vožnjo v naravi

Vožnja s štirikolesniki je zabavna avantura, ki vas popelje po gozdnih poteh. Doživite divjo vožnjo, ki vas bo popeljala po najlepših, skritih poteh Slovenije ter se ob tem zelo zabavajte. Štirikolesniki so vedno bolj priljubljeni, saj ponujajo »off-road« adrenalinske vožnje. Pri Taxi PT bodo poskrbeli za izposojo različne opreme, s katero si lahko pričarate zabaven dan. Poleg štirikolesnikov izposojajo tudi navadna kolesa in supe.
Kolodvorska 1a, 4280 Kranjska Gora
051 226 117
Več o ponudbi

PT d.o.o. nudi adrenalinske »off-road« vožnje s kolesi in štirikolesniki v Kranjski Gori. Če imate radi hribe in želite preizkusiti kaj drugega kot hojo, imate možnost izposoje štirikolesnikov. Doživite lahko divjo vožnjo in zabavo z izposojo koles ali pa štirikolesnikov, kjer boste preizkusili nekaj novega ter doživeli in občutili vse lepote neznanega. Kolesa in štirikolesniki vam zagotavljajo nepozabno adrenalinsko doživetje! Podjetje si prizadeva za zadovoljstvo kupcev in ohranjanju le-teh, poleg tega pa je Kranjska Gora je ena izmed najlepših destinacij v Sloveniji. Idealna je za hojo, kolesarjenje, plezanje v poletnih mesecih ter zimske športe.

Poleg naše ponudbe podjetje ponuja možnost taksi storitev, prevoza na letališča ter »rent car«.

V naši ponudbi lahko izbirate med izposojo koles, supa ter štirikolesnikov. Odpravite se lahko sami ali pa v družbi in izberete aktivnost, ki vam je najbolj pisana na kožo.

 

Kaj prejmete v paketu?

  • V darilnem paketu »Zabava v naravi« prejmete 3-urni najem štirikolesnika (čeladi vključeni, gorivo NI vključeno v ceno). Ponudba velja za 2 osebi.
  • V darilnem paketu »Šport za aktivne« prejmete poldnevno izposojo štirikolesnika (čeladi vključeni, gorivo NI vključeno v ceno) in poldnevno izposojo koles (vključeni čeladi, ključavnici in zemljevid). Ponudba velja za 2 osebi.
  • V darilnem paketu »Adrenalinska doživetja« prejmete celodnevno izposojo štirikolesnika (čeladi vključeni, gorivo NI vključeno v ceno) in celodnevno izposojo koles (vključeni čeladi, ključavnici in zemljevid). Ponudba velja za 2 osebi.

 

Dodatna navodila:

  • Za izposojo  štirikolesnika potrebujete veljaven vozniški izpit B kategorije in osebni dokument. Pri ponudniku podpišete pogodbo o najemu (kot za rent-a-car). Za morebitno povzročeno škodo na vozilu odgovarjate sami. Vozilo prevzamete s polnim rezervoarjem  goriva, v takem stanju ga tudi vrnete (gorivo ni vključeno v ceno)!
  • Sezona izposoje koles ob ugodnih vremenskih razmerah traja od maja do oktobra, od 20. 6. do 15. 9. ima ponudnik odprto vsak dan od 9h do 19h, v primeru močnega dežja je lahko zaprto. Po predhodnem naročilu je izposoja mogoča tudi izven uradnih  ur.
  • Potrebna je rezervacija vsaj 1 dan vnaprej.
  • Svoj termin lahko rezervirate prek telefona.
  • Priporočamo športno obleko in obutev.
internet link @
kolesarska pot
lepa narava
otroci
panorama
parkirišče
plezanje
skupine
­3-urni najem štirikolesnika (čeladi vključeni, gorivo NI vključeno v ceno)
Velja za 2 osebi
Potrebna rezervacija 1 dan prej po telefonu

39,80

Poldnevna izposoja štirikolesnika (čeladi vključeni, gorivo NI vključeno v ceno)
Poldnevna izposoja koles (vključeni čeladi, ključavnici in zemljevid)
Čas trajanja najema: 9h–14h ali 14h–19h
Velja za 2 osebi, potrebna rezervacija

49,80

Celodnevna izposoja štirikolesnika (čeladi vključeni, gorivo NI vključeno v ceno)
Celodnevna izposoja koles (vključeni čeladi, ključavnici in zemljevid)
Čas trajanja najema: 9h–19h
Velja za 2 osebi, potrebna rezervacija

86,80

PRIJAVA
Odpri sporočilo