Za naročila do 12. ure, dostava: naslednji delovni dan. V času povečane obremenitve dostavne službe do 3 delovne dni.
Podari nepozabno doživetje!

Ambasada boljšega počutja

Razvajajte svoje telo in duha z vrhunskimi masažami

Salon Ambasada boljšega počutja je namenjen razvajanju telesa in duha ter lajšanju bolečin in je idealna izbira za vse, ki si želijo izboljšati svoje fizično in psihično počutje. Cilj zaposlenih je, da bi se pri njih stranke počutile odlično, zato se vsakemu posamezniku poskušajo kar čim bolj posvetiti. V sklopu svojih storitev za izboljšanje zdravja in počutja ponujajo raznorazne masaže, kopeli in svetovanje ter izobraževanje o zdravem načinu življenja.
Dragonijeva ulica 3, 2000 Maribor
031 696 897
Več o ponudbi

Salon Ambasada boljšega počutja je namenjen razvajanju telesa in duha ter lajšanju bolečin in je idealna izbira za vse, ki si želijo izboljšati svoje fizično in psihično počutje. Cilj zaposlenih je, da bi se pri njih stranke počutile odlično, zato se vsakemu posamezniku poskušajo kar čim bolj posvetiti. V sklopu svojih storitev za izboljšanje zdravja in počutja ponujajo različne storitve, kot so masaže, kopeli in svetovanje ter izobraževanje o zdravem načinu življenja. Masaža je užitek, hkrati pa je to tudi ena najboljših metod lajšanja stresa, bolečin in napetosti ter krepitve imunskega sistema. V Ambasadi boljšega počutja si poleg sprostitvenih masaž, lahko privoščite tudi lepotni tretma ali protibolečinski paket za lajšanje bolečin in težav. V salonu, ki se nahaja na mirni lokaciji na Studencih v Mariboru, vam bodo z veseljem pomagali in svetovali.

V naših paketih lahko izbirate med najrazličnejšimi masažami. Salon boste zapustili sveži in prerojeni.

 

Kaj prejmete v paketu?

  • V darilnem paketu »Nega v spa centru« prejmete klasično masažo celotnega telesa (60 min) in protibolečinsko masažo hrbta (30 min). Ponudba velja za 1 osebo.
  • V darilnem paketu »Masaža in wellness« prejmete čokoladno masažo (60 min) in kokosovo masažo (60 min). Ponudba velja za 1 osebo.
  • V darilnem paketu »Lepotna nega in sprostitev« prejmete čokoladno masažo (60 min), kokosovo masažo (60 min) in medeno masažo (70 min). Ponudba velja za trikratni obisk 1 osebe ali enkratni obisk 3 oseb.
  • V darilnem paketu »Harmonija lepotnih tretmajev« prejmete tri antistresne masaže (90 min). Ponudba velja za trikratni obisk 1 osebe ali enkratni obisk 3 oseb.

 

Dodatna navodila:

  • Svetujemo vam, da pred masažo izpustite večji obrok, saj tako vaš krvni obtok ne bo dodatno obremenjen s procesom prebave.
  • Pred masažo se z maserjem pogovorite o morebitnih bolečinah, težavah ipd.
  • Potrebna je rezervacija vsaj dva dni vnaprej.
  • Rezervacijo lahko opravite prek telefona ali elektronske pošte.
klima
masaža
parkirišče
skupine
wi-fi
Klasična masaža celotnega telesa (60 min)
Protibolečinska masaža hrbta (30 min)
Velja za 1 osebo
Potrebna je rezervacija 2 dni prej

24,80

Čokoladna masaža (60 min)
Kokosova masaža (60 min)
Velja za 1 osebo
Potrebna je rezervacija 2 dni prej

39,80

Čokoladna masaža (60 min)
Kokosova masaža (60 min)
Medena masaža (70 min)
Velja za 1 osebo
Potrebna je rezervacija 2 dni prej

78,80

3x antistresna masaža (90 min)
Velja za 1 osebo
Potrebna je rezervacija 2 dni prej

129,80

PRIJAVA
Odpri sporočilo