Za naročila do 12. ure, dostava: naslednji delovni dan. V času povečane obremenitve dostavne službe do 3 delovne dni.
Podari nepozabno doživetje!

Apartmaji Snježna kraljica na Sljemenu

Odlično vzdušje v objemu narave nad Zagrebom

Apartmaji Snježna kraljica se nahajajo na vrhu zagrebškega Sljemena. S čudovito atmosfero in ognjem v kaminu lahko uživate v starih, skoraj pozabljenih domačih specialitetah, kot so puran s cmoki, klobase, pražen krompir, zagorski štruklji in še veliko več. V sklopu kompleksa se poleg uživanja v restavraciji s kaminom in lepi terasi, lahko sprostite v wellness in fitnes centru, medtem ko bodo vaši otroci uživali na otroškem igrišču.
Radiotelevizijski toranj Sljeme, 10298 Zagreb, Hrvaška
00385 14 604 500
Več o ponudbi
Apartmaji Snježna kraljica se nahajajo v Zagrebu na Sljemenu ob glavni pohodniški poti, ki vodi do kapele kraljice Marije in smučarskih prog. V prijetnem ambientu restavracije z romantičnim kaminom lahko uživate v starih, skoraj pozabljenih lokalnih specialitetah, kot so puran s cmoki, pražen krompir, testenine z zeljem, zagorski štruklji (kuhani, pečeni), kaša, cmoki in še veliko več.
V kompleksu se poleg prijetne restavracije s kaminom, nahajajo tudi lepa terasa, sejna soba, na zunanjih površinah otroško igrišče in mini spa, ki vključuje 2 savni in opremo za vadbo. V bližini apartmajev Snježna kraljica je smučišče z vlečnicami, prav tako v njihovi okolici najdete nešteto pohodniških poti, nekaj planinskih domov in restavracij.

V ponudbi naših darilnih paketov lahko uživate v eni ali dveh nočitvah v prostornih in moderno opremljenih apartmajih z zajtrkom ali polnim penzionom. Poleg naše ponudbe pa lahko raziskujete mnoge pohodniške poti, obiščete planinske koče ali pa preprosto uživate v sprehodih v lepi naravi.

 

Kaj prejmete v darilnem paketu?

  • V darilnem paketu “Romantični pobeg” prejmete pijačo dobrodošlice, 1x zajtrk v apartmaju in uporabo spa cone. Ponudba velja za 2 osebi.
  • V darilnem paketu “Čarobni oddih” prejmete steklenico vina v sobi, 1x polpenzion in bivanje v apartmaju ter uporabo spa cone. Ponudba velja za 2 osebi.
  • V darilnem paketu “Sanjski trenutki” prejmete pijačo za dobrodošlico, 2x polni penzion v apartmaju in uporabo spa centra. Ponudba velja za 2 osebi.

 

Koristni nasveti:

Ponudbo je potrebno rezervirati 4 dni vnaprej.
Čas lahko rezervirate po telefonu ali elektronski pošti.

klima
lepa narava
panorama
parkirišče
piknik
restavracija
smučanje
wi-fi
Pijača dobrodošlice
1x nočitev z zajtrkom v apartmaju
Koriščenje spa centra
Velja za 2 osebi
Rezervacija 3 dni vnaprej

79,80

1x nočitev s polpenzionom v apartmaju
Steklenica vina v apartmaju
Koriščenje spa centra
Velja za 2 osebi
Rezervacija 3 dni vnaprej

127,80

2x polni penzion v apartmaju
Pijača dobrodošlice
Koriščenje spa centra
Velja za 2 osebi
Rezervacija 3 dni vnaprej

219,80

PRIJAVA
Odpri sporočilo