Naročila oddana do 12 ure med delavniki bodo odposlana še isti dan!
NAGRADNA IGRA
Si, kar doživiš!

Estetika Riossa

Učinkoviti estetski postopki

Estetika Riossa je moderni estetski center, ki deluje v okviru Medicinskega centra celostnega zdravljenja v Ljubljani. Svojim strankam ponujajo naravne in neškodljive metode za zdravljenje kože ter nego obraza in telesa. Izbirate lahko med različnimi tehnologijami kot so radiofrekvence, maderoterapija, lash lift ali BIODROGA MD kozmetike, ki združuje znanje s področja fitofarmacije, dermatologije in biotehnologije.
Parmova ulica 53, 1000 Ljubljana
031 000 281
Več o ponudbi

Estetika Riossa je moderni estetski center, ki deluje v okviru Medicinskega centra celostnega zdravljenja v Ljubljani. V centru stremijo k osebnim, inovativnim in naravnim estetskim pristopom za pomlajevanje in nego obraza ter preoblikovanje telesa. Strankam je na voljo širok spekter storitev za nego obraza, s katerimi se rešuje različna problematična stanja kože in zmanjšuje globina gubic z različnimi neinvazivnimi preparati, ter tudi storitve za preoblikovanje telesa. So zagovorniki osebnega pristopa, zato so vse storitve povsem personalizirane in 100 % prilagojene na tip in stanje kože posameznika.

Prisegajo na napravo ShapeArt, ki velja za eno najnaprednejših in tehnološko izpopolnjenih naprav za preoblikovanje telesa. Od drugih podobnih naprav na trgu se razlikuje v tem, da v eni napravi združuje kar 5 tehnologij (bipolarna radiofrekvenca, IR valovanje, lipomasaža, vakuum, vakuumska dvoglava kavitacija), zaradi česar se hitreje dosežejo želeni rezultati. Zaradi različnih ročnikov je naprava primerna za vse predele telesa, tudi obraz. Tudi pri negi obraza vam privoščijo le najboljše, saj uporabljajo samo preverjeno kakovostno kozmetiko.

 

Kaj prejmete v paketu?

  • V darilnem paketu »Masaža in wellness +« prejmete ShapeArt obraza (anti-age tretma). Ponudba velja za 1 osebo.
  • V darilnem paketu »Masaža in wellness LUX« prejmete ShapeArt obraza (anti-age tretma) z izbrano masko Biodroge MD ALI ShapeArt telesa (40min). Ponudba velja za 1 osebo.
  • V darilnem paketu »Lepotna nega in sprostitev« prejmete nego z Biodrogo MD in radiofrekvenco obraza (anti age nega z lifting efektom) ALI ShapeArt telesa (50min). Ponudba velja za 1 osebo.
  • V darilnem paketu »Harmonija lepotnih tretmajev« prejmete Hydraglow (nega obraza s 4 tehnologijami). Ponudba velja za 1 osebo.

 

Dodatna navodila:

  • Pred tretmaji se pogovorite o morebitnih zdravstvenih težavah, poškodbah, alergijah in bolečinah.
  • Rezervacija je potrebna vsaj 2 dni prej.
  • Rezervacijo lahko opravite preko telefona ali emaila.
Ponudba prisotna na produktih:
ShapeArt obraza (anti-age tretma)
Velja za 1 osebo
Potrebna rezervacija vsaj 2 dni prej po telefonu ali emailu

54,99

ShapeArt obraza (anti-age tretma) z izbrano masko Biodroge MD
ALI ShapeArt telesa (40min)
Velja za 1 osebo
Potrebna rezervacija vsaj 2 dni prej po telefonu ali emailu

64,99

Nega z Biodrogo MD in radiofrekvenco obraza (anti age nega z lifting efektom)
ALI ShapeArt telesa (50min)
Velja za 1 osebo
Potrebna rezervacija vsaj 2 dni prej po telefonu ali emailu

89,99

PRIJAVA
Odpri sporočilo