Za naročila do 12. ure, dostava: naslednji delovni dan. V času povečane obremenitve dostavne službe do 3 delovne dni.
Podari nepozabno doživetje!

Restavracija Hotel Golte, Mozirje

Gurmansko razvajanje s prečudovitim razgledom

Na visoki gorski planoti, od koder se odpirajo razgledi na Kamniško-Savinjske Alpe, se nahaja restavracija Hotel Golte. Razvajali vas bodo s priznanimi domačimi savinjskimi jedmi. Za predjed okusite značilen savinjski želodec, za kosilo uživajte v žlinkrofih, kmečkih pojedinah, najrazličnejših štrukljih, divjačinskih specialitetah, biftkih in drugih izvrstnih receptih iz babičine kuharice. Da bo doživetje zares celostno, vam je na voljo velika ponudba vrhunskih vin.
Radegunda 19c, 3330 Mozirje
03 839 11 00
Več o ponudbi

Golte so visoka kraška planota na vzhodnem obrobju Savinjskih Alp. Golte ali kot jim pravijo domačini, Mozirske planine, po višinah sodijo v sredogorje. V novem hotelu Golte se nahaja tudi Restavracija Hotel Golte, ki bo zadovoljila še tako zahtevne okuse. V sodobno opremljenem ambientu boste uživali v gurmanskih poslasticah. Razvajali vas bodo s priznanimi domačimi savinjskimi jedmi. Za predjed okusite značilen savinjski želodec, za kosilo uživajte v žlinkrofih, kmečkih pojedinah, najrazličnejših štrukljih, divjačinskih specialitetah, biftkih in drugih izvrstnih receptih iz babičine kuharice. Da bo doživetje zares celostno, vam je na voljo velika ponudba vrhunskih vin.

Turistično rekreacijski center Golte je znal združiti naravne danosti s sodobno in živahno turistično ponudbo. Počitnice ali enodnevna potepanja po čudoviti kraški planoti so doživetje, ki si ga boste zaželeli znova in znova. Privoščite si kosilo po smuki, plezanju, kolesarjenju ali paintballu.

V naši ponudbi lahko prejmete 3 ali 5 hodni meni s kozarcem vina. Prepustite se lepotam visokogorja in uživajte v restavraciji s prečudovitim razgledom, kjer bodo za vas poskrbeli na najvišjem nivoju.

 

Kaj prejmete v paketu?

  • V darilnem paketu »Miza za dva« prejmete 3 hodni meni. Ponudba velja za 2 osebi.
  • V paketu »Ekstravagantna večerja« prejmete 5 hodni meni in kozarec vina Cuvee Golte na osebo. Ponudba velja za 2 osebi.

 

Dodatna navodila:

  • V gostilni predhodno opozorite na morebitne alergije.
  • Pred obiskom preverite jedilnik v primeru veganstva ali vegetarijanstva.
  • Potrebna je rezervacija 2 dni prej.
  • Rezervacijo lahko opravite preko telefona.
klima
lepa narava
parkirišče
prenočišča
restavracija
romantični dogodek
skupine
terasa
wi-fi
3 hodni meni + kozarec vina
Velja za 2 osebi
Potrebna rezervacija 2dni prej po telefonu

39,80

5 hodni meni + kozarec vina
Velja za 2 osebi
Potrebna rezervacija 2 dni prej po telefonu

79,80

Prijava
Open popup