Za naročila do 12. ure, dostava: naslednji delovni dan. V času povečane obremenitve dostavne službe do 3 delovne dni.
Podari nepozabno doživetje!
Premium partner

Lovenjakov dvor, Murska Sobota

Popeljite se v pristno doživetje prekmurske ravnice

Hotel Štrk je manjši hotel, zato se lahko osebje posveti vsakemu gostu posebej. Pomagali vam bodo, da boste Prekmurje odkrivali tako, kot si želite. Vabijo vas na oddih v sodobno in okusno opremljene sobe, kjer sta tudi dve nadstandardni sobi, štrkova in grajska suita, ki sta opremljeni s posebnimi posteljami in masažnima kadema. Hotel odlikuje bližina mesta Murska Sobota, bližina term in golf igrišča, urejene kolesarske poti, možnost sprehodov.
Polana 40, 9000 Murska Sobota
02 525 21 58
Več o ponudbi

Restavracija Lovenjakov dvor v Murski Soboti, je »A la carte« restavracija, kjer vas Jože Činč razvaja s svojimi kulinaričnimi posebnostmi ali priznanimi prekmurskimi dobrotami. Restavracija sprejme do 80 gostov, jedi so vrhunsko pripravljene prekmurske dobrote in morske specialitete. Imajo tudi letno teraso “vrt pod stoletno brajdo”, ki je eden najlepših vrtov pod brajdami in poleti ohladi tudi 120 gostov. Vrt je prejemnik nagrade »Naj terasa« po izboru Pomurcev. Prenovljeno gostilno so spremenili v tako imenovano zeleno oazo miru in prijetnega druženja ob izvrstni hrani in pijači. Gostilna Lovenjak z veliko novosti in svežine nadaljuje s tradicijo ribjih jedi in prekmurskih specialitet. V poletnem času na prekrasnem zelenem vrtu prirejamo prijetne večere ob ribjih jedeh in glasbi. Poleg tega je na jedilnem listu mogoče najti tudi mnogo jedi iz evropske in internacionalne kuhinje. Ob dobri hrani vas bo njihov  »sommeliere« popeljal v svet dobre kapljice, ki je z roko v roki z dobro hrano.

Poleg gostilne stoji Hotel Štrk s 24 sodobno opremljenimi posteljami od tega sta dve nadstandardni. Hotel nudi tudi bazen in tri savne za naše goste. V letu 2016 si je hotel prislužil laskavi naziv »Affordable luxury hotel of the year 2016«. Štrkova suita je sodobno opremljena soba z balkonom in pogledom na gnezdo štorkelj. Ima vodno posteljo in masažno kad, kar prekmurski domačnosti dodata še sodoben način razvajanja. Grajska soba je štiri posteljna soba opremljena z avtentičnimi kosi pohištva iz nekdanjega dvorca v Prosenjakovcih, katerega lastnik je bil grof Matzenauer. Za popolno sprostitev hotel nudi turško, UV in finsko savno ter jacuzzi in bazen. Za vse goste hotela je vstop v wellness brezplačen.

 

Kaj prejmete v paketu?

  • V darilnem paketu »Miza za dva« prejmete 3-hodni meni. Ponudba velja za 2 osebi.
  • V darilnem paketu »Ekstravagantna večerja« prejmete 5-hodni meni z aperitivom ali kozarcem vina. Ponudba velja za 2 osebi.

 

Dodatna navodila:

  • V gostilni predhodno opozorite na morebitne alergije.
  • Pred obiskom preverite jedilnik v primeru veganstva ali vegetarijanstva.
  • Ponudbo je potrebno rezervirati 5 dni prej.
  • Rezervacijo lahko opravite preko telefona.
kolesarska pot
panorama
pohodi
prenočišča
restavracija v hotelu
terasa
3 hodni meni za dve osebi
Potrebna rezervacija 5 dni prej po telefonu

39,80

5 hodni meni + aperitiv (ali kozarec vina) za dve osebi
Potrebna rezervacija 5 dni prej po telefonu

79,80

PRIJAVA
Odpri sporočilo