Za naročila do 12. ure, dostava: naslednji delovni dan. V času povečane obremenitve dostavne službe do 3 delovne dni.
Excellence partner

Hotel Sheraton Dubrovnik Riviera

Dalmatinski oddih s sobno postrežbo

Samo nekaj minut vožnje stran od lepega in edinstvenega mesta Dubrovnik stoji nov hotel, Sheraton Dubrovnik Riviera Hotel. Predstavlja oazo miru in biser sodobne arhitekture. Sprostite se ob vrhunskih hotelskih storitvah in v objemu lepega okolja, ki ga ponuja hrvaški jug. To je idealen kraj za sanjske počitnice. 240 razkošnih sob in čudovito opremljeni apartmaji bodo presegli vaša pričakovanja. Uživajte v čudovitem pogledu na morje ali pa si privoščite sproščanje v hotelskem wellnessu.
Šetalište Dr. Franje Tuđmana 17, 20207 Srebreno, 21312 Mlini, Hrvaška
00385 20 601 500
Več o ponudbi

Samo nekaj minut hoje do središča mesta Hotel Sheraton Dubrovnik Riviera ponuja neprecenljivo izkušnjo s prekrasnim pogledom. Skozi prelepe zelene vrtove se lahko v nekaj trenutkih sprehodite do plaže. Gre za velik hotel s 240 sobami in 11 apartmaji, ki so namenjeni predvsem povezovanju in združevanju ljudi. Dovolj je intimen za pare in po drugi strani dovolj prostoren za družine. Uživajte v pravljičnem pogledu na morje, v intimnih, luksuzno opremljenih sobah in apartmajih, primernih tako za družine kot pare na romantičnem oddihu. Privoščite si sproščanje v hotelskem wellnesu in si privoščite nekaj časa samo zase. Hotel ponuja tudi prostor za razne poslovne dogodke in srečanja.

V naši ponudbi se lahko razvajate v Deluxe sobizajtrku s sobno postrežbo, kar bo še dodatno pripomoglo k sprostitvi in brezskrbnosti vašega bivanja. Neomejeno lahko uporabljate bazen in fitnes ter tako naredite nekaj koristnega zase in za svoje zdravje. Za še dodatno eleganco in skrivnostnost pa bosta poskrbela pijača in VIP paket dobrodošlice.

 

Kaj prejmete v paketu?

  • V darilnem paketu »Sanjski trenutki« prejmete dve nočitvi v Deluxe sobi, zajtrk s sobno postrežbo, pijačo dobrodošlice in VIP paket dobrodošlice ter neomejeno uporabo bazena in fitnesa. Ponudba velja za 2 osebi.

 

Dodatna navodila:

  • Ne pozabite na športno opremo in kopalke v primeru obiska fitnesa in bazena.
  • Predhodno opozorite na morebitne alergije.
  • Pred obiskom preverite jedilnik v primeru veganstva ali vegetarijanstva.
  • Potrebna je rezervacija 3 dni prej.
  • Rezervacijo lahko opravite preko emaila.
  • Ponudba ne velja med 01. 07 in 15. 09.
hotel
klima
lepa narava
panorama
parkirišče
plavanje
plaža
restavracija v hotelu
welness
wi-fi
2x nočitev v Deluxe sobi
Zajtrk s sobno postrežbo
Pijača dobrodošlice in VIP paket dobrodošlice
Neomejena uporaba bazena in fitnesa
Velja za 2 osebi, rezervacija 3 dni
Ne velja v obdobju od 01. 07. do 15. 09. in 28.12 do 03.01.

Redna cena: 219.80
Akcijska cena: 175.84