Excellence partner

Hotel Sheraton Dubrovnik Riviera

Oaza miru in biser sodobne arhitekture

Samo nekaj minut vožnje stran od lepega in edinstvenega mesta Dubrovnik stoji nov hotel, Sheraton Dubrovnik Riviera Hotel. Predstavlja oazo miru in biser sodobne arhitekture. Sprostite se ob vrhunskih hotelskih storitvah in v objemu lepega okolja, ki ga ponuja hrvaški jug. To je idealen kraj za sanjske počitnice. 240 razkošnih sob in čudovito opremljeni apartmaji bodo presegli vaša pričakovanja. Užiavjte v čudovitem pogledu na morje ali pa si privoščite sproščanje v hotelskem wellnessu.
Šetalište Dr. Franje Tuđmana 17, 20207 Srebreno, 21312 Mlini, Hrvaška
00385 20 601 500
Več o ponudbi

Samo nekaj minut hoje do središča mesta Hotel Sheraton Dubrovnik Riviera skozi prelepe zelene vrtove do plaže ponuja neprecenljivo izkušnjo s prekrasnim pogledom. Hotel ponuja 240 sob in 11 apartmajev, ki so namenjeni predvsem povezovanju in združevanju ljudi. Dovolj je intimen za pare in po drugi strani dovolj prostoren za družine. Uživajte v pravljičnem pogledu na morje,  v intimnih, luksuzno opremljenih sobah in apartmajih primernih tako za družine kot pare na romantičnem oddihu. Privoščite si sproščanje v hotelskem wellnesu in si privoščite nekaj časa samo zase. Hotel ponuja tudi prostor za razne poslovne dogodke in srečanja.

V naši ponudbi se lahko razvajate v Deluxe sobi in zajtrkom s sobno postrežbo, kar bo še dodatno pripomoglo k sprostitvi in brezskrbnosti vašega bivanja. Neomejeno lahko uporabljate bazen in fitnes ter tako naredite nekaj korsitnega zase in za svoje zdravje. Za še dodatno eleganco in skrivnostnost pa bo poskrbela pijača dobrodošlice in VIP paket.

 

Kaj prejmete v paketu?

  • V darilnem paketu »Sanjski trenutki« prejmete 2x nočitev v Deluxe sobi, zajtrk s sobno postrežbo, pijačo dobrodošlice in VIP paket dobrodošlice in neomejeno uporabo bazena in fitnesa. Ponudba velja za 2 osebi.

 

Dodatna navodila:

  • V gostilni predhodno posvarite na morebitne alergije.
  • Pred obiskom preverite jedilnik v primeru veganstva ali vegetarijanstva.
  • Potrebna je rezervacija 3 dni prej.
  • Rezervacijo lahko opravite preko emaila.
  • Ponudba ne velja med 01.07-15.09.
hotel
klima
parkirišče
restavracija v hotelu
welness
wi-fi
2x nočitev v Deluxe sobi
Zajtrk s sobno postrežbo
Pijača dobrodošlice in VIP paket dobrodošlice
Neomejena uporaba bazena in fitnesa
Velja za 2 osebi, rezervacija 3 dni
Ne velja v obdobju od 01.07. - 15.09.

219.80€