Za naročila do 12. ure, dostava: naslednji delovni dan. V času povečane obremenitve dostavne službe do 3 delovne dni.
Excellence partner

Hotel Sheraton Zagreb

Turistični oddih v središču Zagreba

Hotel Sheraton se nahaja v središču Zagreba in je od glavnega trga oddaljen le 15 minut hoje. Predstavlja odlično izbiro za počitek in sprostitev. Odpočijte se od vsakodnevne rutine in se prepustite strokovnemu osebju, ki bo poskrbelo za vas. V bližini so številne znamenitosti, gledališča, muzeji, galerije, parki, vrtovi in koncertne dvorane. Sheraton je prava izbira za poslovne ljudi in za vse, ki iščejo oddih.
Ul. kneza Borne 2, 10000 Zagreb, Hrvaška
00385 14 572 288
Več o ponudbi

Eleganten hotel s petimi zvezdicami se nahaja v središču Zagreba, le 500 metrov od glavne železniške postaje in glavnega trga. Na lokaciji v samem centru je Hotel Sheraton le nekaj streljajev stran od glavnih znamenitosti, kjer se prepletata zgodovina in tradicija Zagreba. Tako si lahko privoščite ogled živalskega vrta, številnih muzejev tako zgodovinskih kot tistih malce novejših, prelepih parkov, galerij … Sprehodite se po glavni ulici in si privoščite nakupovanje ter začutite utrip središča.

Prostorne sobe in suite pripomorejo k še večji sprostitvi in užitku. Vzemite si čas zase in se sprostite v ogrevanem notranjem bazenu, Wellness & spa centru ali pa obiščite fitnes. Hotel ponuja tudi prostor za razne poslovne dogodke in srečanja.

V našem paketu se lahko razvajate v Deluxe sobi in zajtrku s sobno postrežbo, kar bo še dodatno pripomoglo k sprostitvi in brezskrbnosti vašega bivanja. Neomejeno lahko uporabljate bazen in fitnes ter tako naredite nekaj korsitnega zase in za svoje zdravje. Za še dodatno eleganco in skrivnostnost pa bosta poskrbela pijača in VIP paket dobrodošlice.

 

Kaj prejmete v paketu?

  • V darilnem paketu »Sanjski trenutki« prejmete dve nočitvi v Deluxe sobi, zajtrk s sobno postrežbo, pijačo dobrodošlice in VIP paket dobrodošlice ter neomejeno uporabo bazena in fitnesa. Ponudba velja za 2 osebi.

 

Dodatna navodila:

  • V restavraciji predhodno opozorite na morebitne alergije.
  • Pred obiskom preverite jedilnik v primeru veganstva ali vegetarijanstva.
  • Ne pozabite na športno opremo in kopalke v primeru obiska fitnesa in bazena.
  • Potrebna je rezervacija 3 dni prej.
  • Rezervacijo lahko opravite preko emaila.
hotel
klima
parkirišče
restavracija v hotelu
welness
wi-fi
2x nočitev v Deluxe sobi
Zajtrk s sobno postrežbo
Pijača dobrodošlice in VIP paket dobrodošlice
Neomejena uporaba bazena in fitnesa
Velja za 2 osebi, rezervacija 3 dni prej

219,80