Vsa naročena darila do 11:30h bodo odposlana še isti delovni dan!
Podari nepozabno doživetje!
Premium partner

Hotel Lapad

Najboljša kombinacija vrhunskih uslug in stoletne tradicije

Hotel Lapad se nahaja na mirni lokaciji s pogledom na pristanišče Gruž, v zgodovinski zgradbi, obkroženi z velikim zunanjim bazenom in palmami. Predstavlja idealno destinacijo za počitnice za vsakršno domišljijo. Vračanje gostov v hotel potrjuje njihovo profesionalnost in strast do dela, kar je ključnega pomena za zagotavljanje odlične storitve. Obiščite Dubrovnik, biser hrvaškega Jadrana in se prepustite vrhunskemu hotelu s stoletno tradicijo.
Lapadska obala 37, 20000 Dubrovnik, Hrvaška
Več o ponudbi

Hotel Lapad je nedvomno eden od glavnih simbolov Dubrovnika in ne samo prestižni turistični produkt. Med drugim je tudi eden najstarejših hotelov v mestu in prav slednje mu daje moč po ohranitvi tradicije in spominov iz drugega časa Dubrovnika.

Viktorijanska fasada hotela je bila vedno prepoznavni simbol. Lapad je eden redkih hotelov, ki je ohranil svoj prvotni videz in ga je popolnoma prilagodil vsem koristim sodobnega časa. Zavezanost, strast do dela, profesionalnost in timsko delo v Lapadu so odlična kombinacija za odlične storitve.

V naših darilnih paketih prejmete dve nočitvi v sodobno opremljenih sobah z zajtrkom, postreženim v sobi. V kolikor boste v hotelu bivali kakšen dan več, pa vas bo pričakala tudi košara s sadjem. Obiščite Dubrovnik, ki vsekakor velja za biser hrvaškega Jadrana in se prepustite uživanju v vrhunskem hotelu s stoletno tradicijo.

 

Kaj prejmete v paketu?

  • V darilnem paketu “Čarobni oddih” prejmete dve nočitvi z zajtrkom v dvoposteljni sobi z balkonom in pogledom na morje ter košaro s sadjem v sobi. Ponudba velja za dve osebi.
  • V darilnem paketu “Najlepši trenutki v dvoje” prejmete dve nočitvi z zajtrkom v dvoposteljni sobi z balkonom in pogledom na morje ter košaro s sadjem v sobi. Ponudba velja za dve osebi.

Koristni nasveti:

  • Ponudbo je potrebno rezervirati 7 dni vnaprej.
  • Termin lahko rezervirate preko telefona ali emaila.
  • Ponudba ne velja od maja do septembra.
dvigalo
hotel
lepa narava
panorama
parkirišče
plavanje
plaža
romantični dogodek
2x nočitev z zajtrkom v dvoposteljni sobi
Balkon s pogledom na morje
Košara s sadjem v sobi
Velja za 2 osebi, rezervacija 7 dni prej
Ne velja od maja do septembra

127,80

2x nočitev z zajtrkom v dvoposteljni sobi
Balkon s pogledom na morje
Košara s sadjem v sobi
Velja za 2 osebi, rezervacija 7 dni prej
Ne velja od maja do septembra

129,80

Deli srečo naprej

selectbox zapestnice

Želim se prijaviti na novice

PRIJAVA
Odpri sporočilo