Za naročila do 12. ure, dostava: naslednji delovni dan. V času povečane obremenitve dostavne službe do 3 delovne dni.

Matejina veganska kuhinja, Ljubljana

Individualno prehransko svetovanje

Mateja Dereani se z zdravo prehrano ukvarja že 20 let. Vodila je več kot 500 kulinaričnih delavnic in izobraževanj, svetovala je tisočim z različnimi zdravstvenimi težavami. Organizira delavnice v šolah in vrtcih za učence, vodje prehrane in kuharje, z željo uvesti čim več ekološke hrane v njihov jedilnik. Verjame v ekološko hrano, ki ni živalskega izvora, zaradi svojega zdravja, da ne obremeni svojega telesa, da ima več energije in bolj jasne misli.
Celovška 317, 1210 Ljubljana
040 500 587
Več o ponudbi

Mateja Dereani Zadnjih 15 let vodi kulinarične delavnice za laike in profesionalne kuharje, pomaga pri sestavi menijev za restavracije, sodeluje s trgovinami za zdravo prehrano s svetovanji, izobraževanji za prodajalce in svetovalnimi uricami za kupce. Z zdravo prehrano se ukvarja že 20 let in je avtorica štirih knjig.

Individualno svetovanje je namenjeno vsem tistim, ki želijo globji vpogled v zdravo prehrano.
Lahko je to intoleranca na kakšno živilo, pravilen pristop k zdravi prehrani,  način, kako bi shujšali ali se razstrupili, pot kako bi si izboljšali zdravje.  Lahko pa naredite načrt, kako se rešiti kakšne od prehranskih odvisnosti.

V našem paketu lahko prejmete individualni mesečni detox jedilnik, jedilnik za prekinitev odvisnosti od sladkorja, jedilnik za dvig energije, kulinarično delavnico ali svetovovanje.

 

Kaj prejmete v paketu?

  • V darilnem paketu »Miza za dva« prejmete individualni mesečni detox jedilnik ALI individualni mesečni jedilnik s katerim prekinemo odvisnost od sladkorja ALI individualni mesečni jedilnik za dvig energije. Ponudba velja za 1 osebo.
  • V paketu »Ekstravagantna večerja« prejmete kulinarično delavnico rastlinske prehrane in knjigo ALI Matejino vegansko kuhinjo ALI 1 urno prehransko svetovanje. Ponudba velja za 1 osebo.

 

Dodatna navodila:

  • V kolikor so termini prosti, rezervacija ni potrebna.

 

 

Individualni mesečni detox jedilnik
ALI individualni mesečni jedilnik s katerim prekinemo odvisnost od sladkorja
ALI individualni mesečni jedilnik za dvig energije
Velja za 1 osebo

39,80

Kulinarična delavnica rastlinske prehrane in knjiga
ALI Matejina veganska kuhinja
ALI 1 urno prehransko svetovanje
Velja za 1 osebo

79,80

Prijava
Open popup