Za naročila do 12. ure, dostava: naslednji delovni dan. V času povečane obremenitve dostavne službe do 3 delovne dni.
PETROL AKCIJA
Podari nepozabno doživetje!

Jezikovna Akademija

Naučite se sporazumevati v tujem jeziku

Jezikovna Akademija je sodobna jezikovna šola, ki ponuja vpis v jezikovne tečaje skozi celo leto. Učitelji vam bodo pomagali spregovoriti v razredu, interaktivna gradiva v spletni učilnici pa vam bodo v pomoč pri slovnici in ponovitvi besedišča. Ustanovili so jo mladi navdušenci, ki so prepričani, da je danes potrebno širiti znanja prihodnosti.
Valjhunova 11, 1000 Ljubljana
070 795 792
Več o ponudbi

Jezikovno Akademijo so ustanovili mladi navdušenci, ki so prepričani, da je danes bolj kot kadarkoli potrebno širiti znanja prihodnosti. Da bi ljudem omogočili kakovosten, a hkrati zelo ugoden pristop k jezikovnemu napredovanju, so razvili inovativen sistem naročnin, ki omogoča optimizacijo poslovanja, njihovim učencem pa verjetno najbolj ugodno rešitev na trgu. V skladu s sodobnimi usmeritvami in z inovativnimi pristopi pri poučevanju tujih jezikov so razvili hibridno metodo učenja, ki povezuje delo v razredu z učenjem preko spleta ter vključuje elemente najsodobnejših didaktičnih metod in pristopov. Med njimi so super učenje, nagovarjanje različnih učnih tipov učencev po sistemu VAKOG (vizualni, avditivni, kinestetični, olfaktorni, gustatorni tip), učenje s pomočjo didaktičnih iger in iger vlog, nevrolingvistično programiranje.

V naši ponudbi lahko izbirate med individualnim tečajem tujega jezika po izbiri ter učno uro z usposobljenim učiteljem na lokaciji po vaši izbiri in urniku ali mesečni, 12-uri jezikovni tečaj, na eni od 14 lokacij po Sloveniji.

 

Kaj prejmete v paketu?

  • V darilnem paketu »Nega v spa centru« prejmete individualni tečaj tujega jezika po izbiri, učno uro z usposobljenim učiteljem na lokaciji po vaši izbiri in urniku. Ponudba velja za 1 osebo.
  • V darilnem paketu »Lepotna nega in sprostitev« prejmete en mesec 12-urnega jezikovnega tečaja na eni od 14 lokacij po Sloveniji. Ponudba velja za 1 osebo.

 

Dodatna navodila:

  • Darilni paket »Lepotna nega in sprostitev« velja za vse redne skupine jezikovnih tečajev.
  • Ponudbo je potrebno rezervirati 2 dni prej.
internet link @
klima
otroci
parkirišče
sejna soba
skupine
Individualni tečaj tujega jezika po izbiri, 1 učna ura z usposobljenim učiteljem na lokaciji po vaši izbiri in po urniku, ki ga določite vi
Velja za 1 osebo, rezervacija 2 dni prej

24,80

1 mesec 12-urnega jezikovnega tečaja, na eni od 14 lokacij po Sloveniji
Velja za 1 osebo, rezervacija 2 dni prej
Darilni bon velja za vse redne skupine jezikovnih tečajev

78,80

PRIJAVA
Odpri sporočilo