Za naročila do 12. ure, dostava: naslednji delovni dan. V času povečane obremenitve dostavne službe do 3 delovne dni.
PETROL AKCIJA
Podari nepozabno doživetje!
Premium partner

Karting center BTC

Najhitrejša zabava v malem mestu velikih nakupov

V Karting centru BTC Ljubljana se adrenalinski navdušenci lahko zabavate v vožnji s prilagodljivimi elektro gokarti. Primerni so za otroke in odrasle, za praznovanja rojstnih dni ali za poslovne namene, teambuildinge ali zabave v slovo od samskega stanu. Na pokritem dirkališču se lahko zabavate 365 dni na leto in v vsakem vremenu.
BTC Ljubljana, HALA 18, Šmartinska 152, 1000 Ljubljana
051 603 333
Več o ponudbi

Karting center BTC Ljubljana adrenalinskim navdušencem vseh 365 dni na leto ponuja najhitrejšo zabavo v malem mestu velikih nakupov. Samo lučaj stran iz strogega centra Ljubljane, sredi največjega ljubljanskega nakupovalnega središča se lahko zabavate v vožnji z elektro gokarti z nastavljivimi deli, ki si jih lahko popolnoma prilagodite. Primerni so za otroke in odrasle, za praznovanja rojstnih dni, teambuildinge in druge zabave. Zabavate se lahko skozi vse leto, saj je dirkališče pokrito. Po adrenalinski pa se lahko v bližnjem Rollbaru ohladite ob široki paleti različnih pijač.

V naših paketih lahko izbirate med vožnjami z gokartom za različno število oseb. Za popolnoma brezskrbno zabavo nekateri paketi vključujejo še pijačo in nekaj za pod zob.

 

Kaj prejmete v paketu?

  • V darilnem paketu »Zabava v naravi« prejmete dve vožnji z gokartom, pico in dve brezalkoholni pijači. Ponudba velja za 2 osebi.
  • V darilnem paketu »Adrenalinska doživetja« prejmete 5-minutno ogrevanje in 10-minutno vožnjo z gokartom. Ponudba velja za 4 osebe.
  • V darilnem paketu »Najboljše dobrote in užitki« prejmete dve vožnji z gokartom, pico in dve brezalkoholni pijači. Ponudba velja za 2 osebi.
  • V darilnem paketu »Neprecenljiva doživetja« prejmete 5-minutno ogrevanje in 10-minutno vožnjo z gokartom. Ponudba velja za 4 osebe.
  • V darilnem paketu »Bogastvo gora, sonca in morja« prejmete teambuilding s pridihom adrenalina (prostor za predstavitve s projektorjem in platnom, 10 kav, 10 rogljičkov in 10 voženj z gokartom) ALI rojstnodnevno zabavo za otroke, starejše od 8 let in višje 135 cm (3 pice, torta premera 26 cm, žirafa soka ali ledenega čaja in 10 voženj z gokartom ter gratis vožnja za slavljenca).

 

Dodatna navodila:

  • Tik pred vožnjo vam odsvetujemo uživanje obilnejšega obroka.
  • Svetujemo vam izbiro udobne obutve in obleke.
  • Potrebna je rezervacija 5 dni vnaprej.
  • Rezervacijo lahko opravite prek telefona ali elektronske pošte.

 

bar-lokal
otroci
parkirišče
skupine
2 vožnji z gokartom
Pica
2 brezalkoholni pijači
Velja za 2 osebi
Potrebna je rezervacija 5 dni prej

39,80

5-minutno ogrevanje
10-minutna vožnja z gokartom
Velja za 4 osebe.
Potrebna je rezervacija 5 dni prej

86,80

2 vožnji z gokartom
Pica
2 brezalkoholni pijači
Velja za 2 osebi
Potrebna je rezervacija 5 dni prej

39,80

5-minutno ogrevanje
10-minutna vožnja z gokartom
Velja za 4 osebe
Potrebna je rezervacija 5 dni prej

86,80

Teambuilding ALI
Rojstnodnevna zabava za otroke
Velja za 10 oseb
Potrebna je rezervacija 5 dni prej

219,80

PRIJAVA
Odpri sporočilo