Vsa naročena darila do 11:30h bodo odposlana še isti delovni dan!
Podari nepozabno doživetje!

Kozmetika Beauty World

Profesionalno ličenje in vrhunska nega kože

Mariborsko Kozmetiko Beauty World je ustanovila izkušena vizažistka in kozmetologinja Ksenija Pehlič Simončič, ki je strokovnjakinja za profesionalno ličenje, svetovanje in poučevanje ličenja ter nego telesa in obraza. Pod njenim vodstvom se lahko naučite brezhibno naličiti ali pa si privoščite nego obraza, vratu, dekolteja in rok oz. kar masažo obraza ter se prepustite popolnemu razvajanju in sprostitvi ter poskrbite, da bo vaša koža lepa in sijoča.
Ulica Moše Pijada 21B, 2000 Maribor
040 209 961
Več o ponudbi
Kozmetiko Beauty World, ki se nahaja v Mariboru, je ustanovila izkušena vizažistka in kozmetologinja Ksenija Pehlič Simončič, strokovnjakinja za profesionalno ličenje, svetovanje in poučevanje ličenja ter nego telesa in obraza. V sklopu Kozmetike Beauty World tako na področju ličenja ponuja ličenje za vse priložnosti (za televizijo in fotografije), šolo ličenja (individulano ali skupinsko), učenje profesionalnega ličenja za vizažiste in svetovanje glede pravilnega ličenja ter uporabe ličil in krem.
Na področju nege pa ponuja nego obraza za normalno in problematično kožo, nego rok (manikiro), depilacijo in anticelulitni tretma ter masažo obraza, ki aktivira poti limfe in pospešuje čiščenje. Med posebnimi postopki, ki jih izvaja, pa so stimulacija kože po metodi BDR, ki izboljša elastičnost kože in zmanjšuje gube ter stimulira kolagen in elastin, piling z Micorpeel metodo in tehnologijo abrazije, ki čisti pore in stimulira obnavljanje kože ter uporabo barvne svetlobe Bioptron, ki izboljša mikrocirkulacijo, spodbuja celične strukture kože in krepi človekov obrambni sistem.
V naši ponudbi prejmete šolo ličenja in/ali osnovno oz. specialno nego obraza. Poskrbite, da bo vaša koža zdrava in sijoča!

Kaj prejmete v paketu?

  • V darilnem paketu »Nega v spa centru« prejmete šolo ličenja (3h) ALI osnovno nego obraza (1h). Ponudba velja za 1 osebo.
  • V darilnem paketu »Masaža in wellness« prejmete šolo ličenja (3h) in nego obraza ter trepalnic ALI osnovno nego in masažo obraza (1,5h). Ponudba velja za 1 osebo.
  • V darilnem paketu »Masaža in wellness LUX« prejmete nego obraza, vratu in dekolteja ter nego rok (2h). Ponudba velja za 1 osebo.
  • V darilnem paketu »Lepotna nega in sprostitev« prejmete šolo ličenja (3h) in nego obrvi ter trepalnic (3h) za 2 osebi ALI specialno nego obraza (2,5h) za 1 osebo. Ponudba velja za 1 osebo.

 

Dodatna navodila:

  • Potrebna je rezervacija 2 dni vnaprej.
  • Rezervacijo lahko opravite prek telefona ali elektronske pošte.
  • Pred terapijami in masažami se s terapevtom posvetujte o morebitnih zdravstvenih težavah, alergijah in bolečinah.
klima
masaža
parkirišče
wi-fi
Šola ličenja (3h) ALI
Osnovna nega obraza (1h)
Velja za 1 osebo
Potrebna je rezervacija 2 dni prej

24,80

Šola ličenja (3h) in nega obraza in trepalnic ALI
Osnovna nega in masaža obraza (1,5h)
Velja za 1 osebo
Potrebna je rezervacija 3 dni prej

39,80

Nega obraza, vratu in dekolteja ter nega rok (2h)
Velja za 1 osebo
Potrebna je rezervacija 3 dni prej

59,80

Šola ličenja (3h) in nega obrvi in trepalnic (3h) za 2 osebi ALI
Specialna nega obraza (2,5h) za 1 osebo
Potrebna je rezervacija 3 dni prej

78,80

PRIJAVA
Odpri sporočilo