Za naročila do 12. ure, dostava: naslednji delovni dan. V času povečane obremenitve dostavne službe do 3 delovne dni.
Smart partner

Biokozmetika Pet Beauty Center, Zagreb

Kjer naravna kozmetika poskrbi za vašo lepoto

Za ohranjanje mladostne lepote moramo koži pomagati, da ostaja zdrava in se stara počasneje. V kozmetičnem salonu Biokozmetika Pet se dobro zavedajo, da vsakdo želi izgledati dobro, zato vam nudijo širok nabor storitev, med katerimi lahko izbirate nego obraza s pilingom, maske za učvrstitev kože in lifting maske, posebne masaže, kisikove terapije, detoksikacijo telesa in laserske terapije proti staranju.
Petrovaradinska 9a, 10000 Zagreb, Hrvaška
00385 1388 1811
Več o ponudbi

Kot vrhunski salon na področju kozmetike, lepote in zdravja se zagrebški Biokozmetika Pet Beauty Centar uvršča v sam vrh glede na tretmaje, masaže, zdravljenja in nege, ki jih ponujajo. Salon z dolgoletno tradicijo in strokovno usposobljenim osebjem zagotavlja vrhunsko izkušnjo.

Znani so po uporabi kozmetike najvišjh standardov in kvalitete. Nudijo lasersko zdravljenje, zdravljenje z matičnimi celicami, aromaterapijo in sproščujoče masaže.

V naši ponudbi lahko izbirate med različnimi negami, pilingi, terapijami, masažami in tretmaji. Pustite se razvajati in privoščite svojemu telesu popoln užitek in sprostitev.

 

Kaj prejmete v paketu?

  • V darilnem paketu »Masaža in wellness« prejmete nego obraza in masko (90 minut) ALI piling telesa, hotstone ter masažo telesa (90 minut). Ponudba velja za 1 osebo.
  • V darilnem paketu »Masaža in wellness« prejmete kisikovo terapijo in ampule matičnega mlečka ali hialuronske kisline ter masko (60 minut). Ponudba velja za 1 osebo.
  • V darilnem paketu »Lepotna nega in sprostitev« prejmete tretma z ISO aparatom (90 minut) ALI nego obraza, piling, masažo obraza in biotrofik proti gubam (150 minut) ALI lasersko terapijo proti gubam, masko in masažo hrbta (90 minut). Ponudba velja za 1 osebo.
  • V darilnem paketu »Harmonija lepotnih tretmajev« prejmete tretma obraza z masažo in detoksitacijo telesa (210 minut) ALI tretma z matičnim mlečkom ali Derma Kleb pomlajevanje z detoksitacijo (210 minut). Ponudba velja za 2 osebi.

 

Dodatna navodila:

  • Potrebna je rezervacija 3 dni prej.
  • Rezervacijo lahko opravite preko telefona.
  • Pred masažo in tretmaji se pogovorite o morebitnih zdravstvenih težavah, poškodbah, alergijah in bolečinah.
klima
masaža
parkirišče
wi-fi
Nega obraza + maska (90 min) ALI Piling telesa + hotstone + masaža telesa (90 min)
Velja za 1 osebo
Potrebna rezervacija 3 dni prej po telefonu

39,80

Kisikova terapija + ampule matičnega mlečka ali hialuronske kisline + maska (60 min)
Velja za 1 osebo
Potrebna rezervacija 3 dni prej po telefonu

39,80

ISO aparat (90 min) ALI nega obraza + piling in masaža obraza + biotrofik proti gubam (150 min) ALI laserska terapija proti gubam + maska + masaža hrbta (90 min)
Velja za 1 osebo
Potrebna rezervacija 3 dni prej po telefonu

78,80

Tretma obraza z masažo + detoksitacija telesa (210 min) ALI tretma z matičnim mlečkom ali Derma Kleb pomlajevanje + detoksitacija (210 min)
Velja za 2 osebi
Potrebna rezervacija 3 dni prej po telefonu

129,80

Prijava
Open popup