Za naročila do 12. ure, dostava: naslednji delovni dan. V času povečane obremenitve dostavne službe do 3 delovne dni.
PETROL AKCIJA
Podari nepozabno doživetje!
Smart partner

Biokozmetika Pet Beauty Center, Zagreb

Kjer naravna kozmetika poskrbi za vašo lepoto

Za ohranjanje mladostne lepote moramo koži pomagati, da ostaja zdrava in se stara počasneje. V kozmetičnem salonu Biokozmetika Pet se dobro zavedajo, da vsakdo želi izgledati dobro, zato vam nudijo širok nabor storitev. Izbirate lahko med nego obraza s pilingom, maskami za učvrstitev kože, posebnimi masažami, kisikovo terapijo, detoksikacijo telesa in laserskimi terapijami proti staranju.
Petrovaradinska 9a, 10000 Zagreb, Hrvaška
00385 1388 1811
Več o ponudbi

Kot vrhunski salon na področju kozmetike, lepote in zdravja se zagrebški Biokozmetika Pet Beauty Centar uvršča v sam vrh glede na tretmaje, masaže, zdravljenja in nege, ki jih ponujajo. Salon z dolgoletno tradicijo in strokovno usposobljenim osebjem zagotavlja vrhunsko izkušnjo.

Znani so po uporabi kozmetike najvišjh standardov in kvalitete. Nudijo lasersko zdravljenje, zdravljenje z matičnimi celicami, aromaterapijo in sproščujoče masaže.

V naši ponudbi lahko izbirate med različnimi negami, pilingi, terapijami, masažami in tretmaji. Pustite se razvajati in privoščite svojemu telesu popoln užitek in sprostitev.

 

Kaj prejmete v paketu?

  • V darilnem paketu »Masaža in wellness« prejmete nego obraza in masko (90 minut) ALI piling telesa, hotstone ter masažo telesa (90 minut). Ponudba velja za 1 osebo.
  • V darilnem paketu »Masaža in wellness« prejmete kisikovo terapijo in ampule matičnega mlečka ali hialuronske kisline ter masko (60 minut). Ponudba velja za 1 osebo.
  • V darilnem paketu »Lepotna nega in sprostitev« prejmete tretma z ISO aparatom (90 minut) ALI nego obraza, piling, masažo obraza in biotrofik proti gubam (150 minut) ALI lasersko terapijo proti gubam, masko in masažo hrbta (90 minut). Ponudba velja za 1 osebo.
  • V darilnem paketu »Harmonija lepotnih tretmajev« prejmete tretma obraza z masažo in detoksitacijo telesa (210 minut) ALI tretma z matičnim mlečkom ali Derma Kleb pomlajevanje z detoksitacijo (210 minut). Ponudba velja za 2 osebi.

 

Dodatna navodila:

  • Potrebna je rezervacija 3 dni prej.
  • Rezervacijo lahko opravite preko telefona.
  • Pred masažo in tretmaji se pogovorite o morebitnih zdravstvenih težavah, poškodbah, alergijah in bolečinah.
klima
masaža
parkirišče
wi-fi
Nega obraza + maska (90 min) ALI Piling telesa + hotstone + masaža telesa (90 min)
Velja za 1 osebo
Potrebna rezervacija 3 dni prej po telefonu

39,80

Kisikova terapija + ampule matičnega mlečka ali hialuronske kisline + maska (60 min)
Velja za 1 osebo
Potrebna rezervacija 3 dni prej po telefonu

39,80

ISO aparat (90 min) ALI nega obraza + piling in masaža obraza + biotrofik proti gubam (150 min) ALI laserska terapija proti gubam + maska + masaža hrbta (90 min)
Velja za 1 osebo
Potrebna rezervacija 3 dni prej po telefonu

78,80

Tretma obraza z masažo + detoksitacija telesa (210 min) ALI tretma z matičnim mlečkom ali Derma Kleb pomlajevanje + detoksitacija (210 min)
Velja za 2 osebi
Potrebna rezervacija 3 dni prej po telefonu

Redna cena: 129,80
Akcijska cena: 103,84

PRIJAVA
Odpri sporočilo