Za naročila do 12. ure, dostava: naslednji delovni dan. V času povečane obremenitve dostavne službe do 3 delovne dni.
Podari nepozabno doživetje!
Guests winner

Wellness Hotel Medno

Kjer si mesto in podeželje podata roko

Za vse, ki si včasih želite pobegniti v pravljični svet, daleč stran od vsakodnevnih misli in mestnega utripa, je Wellness hotel Medno pravi kraj. Preživite mirno popoldne v zasebni sobi z masažnim bazenom in se predajte vonjem aromatičnih kopeli. Pogrejte se v savnah ter svoje misli in telo sproščajte v intimnih sprostitvenih kotičkih, kjer bodo ob prijetni glasbi vaše misli odplavale daleč proč. Lahko vam pripravijo tudi večer v dvoje, ob vinu in soju sveč.
Stanežiče 57, 1210 Ljubljana - Šentvid
01 362 61 00
Več o ponudbi

Hotel Medno se nahaja v mirni zeleni okolici Ljubljane. Če si želite spočiti um in telo ter s pravšnjo mero pobegniti iz mestnega vrveža, je to pravi kraj za vas. Hotel ponuja wellness center, kjer se lahko do potankosti sprostite. Po napornem dnevu se torej lahko prepustite pregrešnim razvadam v masažnih kadeh in savnah. Lokacija wellnessa je odlično izhodišče za tiste, ki želijo biti povezani s športom in naravo. Gostom nudijo prijaznost, gostoljubnost in zasebnost. Želijo si, da bi sleherni gost prišel nazaj v objem narave. Preživite mirno popoldne v zasebni sobi z  masažnim bazenom. Pogrejete se lahko v savnah ter svoje misli in telo sproščajte v intimnih sprostitvenih kotičkih. Ob prijetni glasbi in skodelici izbranega čaja bodo vaše  misli odplavale daleč proč.

V naši ponudbi lahko izbirate med obiskom savn in  razvajanjem v zasebni sobi s hidromasažnim bazenom, kjer vam pripada tudi kozarec penine ali smoothie in kava. Privoščite si sproščujoč in romantičen oddih v dvoje.

 

Kaj prejmete v paketu?

  • V darilnem paketu »Nega v spa centru« prejmete paket NIR MID obiska savn (3 ure). Ponudba velja za 2 osebi.
  • V darilnem paketu »Masaža in wellness« prejmete razvajanje v zasebni sobi s hidromasažnim bazenom in souporabo savn ter 0,75 l penine (1 ura). Ponudba velja za 2 osebi.
  • V darilnem paketu »Lepotna nega in sprostitev« prejmete razvajanje v zasebni sobi s hidromasažnim bazenom in souporabo savn, 0,75 l penine ter smoothie in kavo (2 uri). Ponudba velja za 2 osebi.
  • v darilnem paketu »Harmonija lepotnih tretmajev« prejmete razvajanje v zasebni sobi s hidromasažnim bazenom in souporabo savn, 0,75 l penine ter irsko kavo in jabolčni zavitek (4 ure). Ponudba velja za 2 osebi.

 

Dodatna navodila:

  • Pred vstopom v savno izpustite večji obrok, saj tako vaš krvni obtok ne bo dodatno obremenjen s procesom prebave.
  • Pred vstopom v savno se za večji učinek savne obvezno oprhajte.
  • Ponudbo  je potrebno rezervirati 3 dni prej, izjema je paket»Nega v spa centru«, ki ga je potrebno rezervirati 7 dni prej.
hotel
jakuzzi
lepa narava
parkirišče
savna
welness
Paket NIR MID (3 urni obisk savn)
Velja za 2 osebi
Potrebna rezervacija 7 dni prej

24,80

1 ura razvajanja v zasebni sobi s hidromasažnim bazenom in souporabo savn + penina 0,75l
Velja za 2 osebi
Potrebna rezervacija 3 dni prej

39,80

2 uri razvajanja v zasebni sobi s hidromasažnim bazenom in souporabo savn + penina 0,75l + smoothie in kava
Velja za 2 osebi
Potrebna rezervacija 3 dni prej

78,80

4 ure razvajanja v zasebni sobi s hidromosažnim bazenom in souporabo savn + penina 0,75l + irska kava in jabolčni zavitek
Velja za 2 osebi
Potrebna rezervacija 3 dni prej

129,80

Prijava
Open popup