Za naročila do 12. ure, dostava: naslednji delovni dan. V času povečane obremenitve dostavne službe do 3 delovne dni.
Podari nepozabno doživetje!
Excellence partner

Wellness Grand Hotel Bonavia, Rijeka

Idealen kraj za sprostitev in odmor

Vzemite si čas zase in se sprostite v idilični sprostitveni oazi v centru Rijeke. Wellness center Hotela Bonavia ima 250 kvadratnih metrov, namenjenih sprostitvi, lepoti in izboljšanju zdravja. Nudijo tretmaje za obraz in telo ter sproščujoče in terapevtske masaže. Sprostite se lahko pod tematskimi prhami, ki nudijo kromoterapijo in aromaterapijo, počivate v savnah in se razvajate v kozmetičnem salonu.
Dolac 4, 51000 Rijeka, Hrvaška
00385 51 357 175
Več o ponudbi

Wellness center Bonavia se nahaja v sklopu Grand Hotela Bonavia v Rijeki, ki ima že več kot 140-letno tradicijo. Razkošne in udobne sobe, ustrežljivo osebje in strokovnost vam bodo pričarali nepozaben oddih. S površino 250 m2 wellnessa, s poživljajočimi barvami, nežno glasbo, intimnim ambientom, minimalističnim dizajnom in naravnimi materiali se boste lahko v miru razvajali kot še nikoli. Njihova ponudba vključuje tako lepotne kot zdravstvene tretmaje.

V našem paketu lahko prejmete kraljevski tretma, tretma telesa Mediteranska čarovnija in izbirate med različnimi savnami. Prepustite se in si privoščite trenutek le zase, da si napolnite baterije in se sprostite po napornem dnevu.

 

Kaj prejmete v paketu?

  • V darilnem paketu  »Masaža in Wellness« prejmete wellness ritual (120 min); koriščenje wellnessa (60 min), piling in masažo (60 min). Ponudba velja za 1 osebo.
  • V darilnem paketu  »Lepotna nega in sprostitev« prejmete wellness ritual (120 min); koriščenje wellnessa (60 min), piling in masažo (60 min). Ponudba velja za 2 osebi.

 

 

hotel
klima
masaža
parkirišče
romantični dogodek
savna
welness
wi-fi
Wellness ritual (120 min)
Koriščenje wellnessa (60 min)
Piling in masaža (60 min)
Velja za 1 osebo
Rezervacija 3 dni vnaprej

39,80

Wellness ritual (120 min)
Koriščenje wellnessa (60 min)
Piling in masaža (60 min)
Velja za 2 osebi
Rezervacija 3 dni vnaprej

78,80

Prijava
Open popup