Za naročila do 12. ure, dostava: naslednji delovni dan. V času povečane obremenitve dostavne službe do 3 delovne dni.

Wellness Epicenter, Postojna

Fitnes, wellness in kozmetični salon na enem mestu

Wellness center je poznan po sproščenem vzdušju in se ponaša z izrednim razgledom na okoliško naravo. Wellness omogoča, da se spočijete in nahranite svoje telo s svežo energijo. Na voljo sta vam tudi vrhunski kozmetični in frizerski salon ter storitve s športnega in fitnes področja. Privoščite si počitek, lahko pa tudi prenočite ali se zabavate na bowling stezi.
Kazarje 3, 6230 Postojna, Slovenia
041 635 797
Več o ponudbi

Wellness Epicenter se razprostira v zgornjem delu B2 zgradbe Hotela Epicenter. Steklene zunanje stene nudijo odličen razgled na Nanos in ostalo okoliško hribovje ter naravo. Center sestavljajo fitness center, aerobna dvorana, savne (turška, rimska, finska, infra), solarij, masažni center ter vrhunski kozmetični in frizerski salon. Nudijo različne oblike sproščanja in nabiranja energije po napornem delovniku.

Kavitacija je najučinkovitejša neinvazivna metoda za odpravljanje zahtevnih celulitnih stanj ter zastaranih in trdovratnih maščobnih oblog. Zato je terapija poznana tudi pod imenom “naravna liposukcija”. Z ultrazvočnimi valovi brez bolečin razbijejo maščobne obloge in jih spremenijo v tako obliko, ki jo telo lahko takoj predela in porabi za energijo, nekaj pa izloči. Postopek kavitacije je popolnoma neboleč in nikakor ne moti vašega počutja. Pomlajevanje obraza z radiofrekvenco v koži obnovi kolagenska vlakna in kožo pomladi. Povzroča krčenje kolagenskih vlaken in hkrati stimulira nekatere celice, da le te pričnejo intenzivno proizvajati nova kolagenska vlakna. Rezultat je bolj napeta, gladka in mladostna koža na obrazu. Limfna drenaža odstrani odvečno medcelično tekočino, ki je eden od glavnih vzrokov za celulit. Z limfno drenažo se veliko bolje očistijo tkiva, obnovi in ozdravi se tudi struktura podkožnega in mišičnega tkiva.

V naši ponudbi lahko izbirate med  pomlajevanjem obraza z radiofrekvenco ter kavitacijo in limfno drenažo.

 

Kaj prejmete v paketu?

  • V darilnem paketu »Masaža in wellness« prejmete pomlajevanje obraza z radiofrekvenco. Ponudba velja za 1 osebo.
  • V darilnem paketu »Lepotna nega in sprostitev« prejmete kavitacijo, limfno drenažo in radiofrekvenco. Ponudba velja za 1 osebo.

 

Dodatna navodila:

  • Izogibajte se pretiranemu soncu pred lepotnimi tretmaji.
  • Ponudbo je potrebno rezervirati 3 dni prej.
  • Rezervacijo lahko opravite preko telefona ali emaila.
hotel
klima
parkirišče
romantični dogodek
welness
wi-fi
Pomlajevanje obraza z radiofrekvenco
Velja za 1 osebo
Potrebna rezervacija 3 dni prej po telefonu ali emailu

39,80

Kavitacija, limfna drenaža in radiofrekvenca
Velja za 1 osebo
Potrebna rezervacija 3 dni prej po telefonu ali emailu

78,80

Prijava
Open popup