Za naročila do 12. ure, dostava: naslednji delovni dan. V času povečane obremenitve dostavne službe do 3 delovne dni.
Podari nepozabno doživetje!
Premium partner

Wellness center Galactica, Velenje

Skrb za zdravo telo in dobro počutje na enem mestu

V sodobno opremljenem Wellness in športnem centru Galactica so vam na voljo skupinske vadbe, plesne aktivnosti, fitnes, tajske masaže ter štiri vrste savn. Poleg tega najdete tudi salone lepote s kozmetiko, masažami in make up centrom. V športnem delu vas po vadbi čaka osvežitev v Top Baru, ki je namenjen le članom Galactice. Center je umeščen v osrčje Športnega parka Velenje, ki je v neposredni bližini jezer, golf igrišč in nogometnih stadionov.
Koroška cesta 55b, 3320 Velenje
05 907 84 78
Več o ponudbi

Wellness center Galactica se že od svoje otvoritve leta 2011 uvršča med top tri slovenske Wellness centre in je v kategoriji rezidenčni centri po oceni strokovne komisije tudi prejemnik  priznanja  RTV Slovenija za “naj wellness”. Na 1800 m2  površine se razprostirajo prostori “sveta Savn”, ki so ene najlepših v Sloveniji, športne dvorane,  fitnes center ter saloni lepote s kozmetiko, masažami in make-up art centrom. Galactica ima lastno parkirisce, ki je povezano z javnimi urejenimi brezplačnimi parkirnimi prostori Športnega parka Velenje. Je tudi zelo dostopen, saj je povezan z brezplačnim lokalnim avtobusom, ki vozi do mestnega središča. Center Galactica je uradni licenčni  LesMills center in  je povezan v svetovno mrežo vrhunskih športnih centrov!

V zadnjih letih so postale vadbe v skupinah ena izmed najbolj priljubljenih oblik rekreacije in izboljšanja telesne kondicije. V fitnes studiu Galactica, ki je opremljenem z najsodobnejšimi trenažerji, boste poskrbeli za boljšo kondicijo in izoblikovanje vašega telesa.

V naši ponudbi lahko poskrbite za nego svoje kože z globinskim čiščenjem obraza ali svilenim pilingom telesa. Sprostite se lahko tudi v savnah, ki se združujejo v Planet savn. Tudi za moški del populacije je poskrbljeno, saj se lahko poleg prej omenjenih storitev odločijo še za moško pedikuro. Poleg wellness ponudbe imajo na voljo tudi športne storitve, kot so, fitnes, vodene vadbe, osebno trenerstvo in merjenje telesne sestave. Le te lahko najdete tudi v naši ponudbi znotraj športne kategorije.

 

Kaj prejmete v paketu?

  • V darilnem paketu »Nega v spa centru« prejmete globinsko čiščenje obraza in kozarec penine. Ponudba velja za 1 osebo.
  • V darilnem paketu »Masaža in wellness« prejmete svileni piling telesa (30 min), vstop v Planet savn (3 h), kozarec penine in sadni krožnik. Ponudba velja za 1 osebo.
  • V darilnem paketu »Lepotna nega in sprostitev« prejmete vstop v Planet savn (3 h), moško pedikuro in svileni piling telesa (30 min). Ponudba velja za 2 osebi.
  • V darilnem paketu »Najboljše dobrote in užitki« prejmete svileni piling telesa (30 min), vstop v Planet savn (3 h), kozarec penine in sadni krožnik. Ponudba velja za 1 osebo.
  • V darilnem paketu »Neprecenljiva doživetja« prejmete vstop v Planet savn (3 h), moško pedikuro in svileni piling telesa (30 min). Ponudba velja za 2 osebi.

 

Dodatna navodila:

  • Odsvetujemo uživanje težke hrane 2 uri pred vstopom v savno.
  • Pri vseh ponudbah je potrebna rezervacija 2 dni prej.
  • Rezervacija je možna preko telefona.
fitnes
klima
masaža
parkirišče
savna
skupinske vadbe
športni center
wi-fi
Globinsko čiščenje obraza
Kozarec penine
Velja za 1 osebo
Potrebna rezervacija 2 dni prej po telefonu

24,80

Svileni piling telesa (30min)
1x vstop v Planet savn (3h)
Kozarec penine + sadni krožnik
Velja za 1 osebo
Potrebna rezervacija 2 dni prej po telefonu

39,80

Vstop v Planet savn (3h)
Moška pedikura
Svileni piling telesa (20 eur)
Velja za 2 osebi
Potrebna rezervacija 2 dni prej po telefonu

78,80

Svileni piling telesa (30min)
1x vstop v Planet savn (3h)
Kozarec penine + sadni krožnik
Velja za 1 osebo
Potrebna rezervacija 2 dni prej po telefonu

39,80

Vstop v Planet savn (3h)
Moška pedikura
Svileni piling telesa (20 eur)
Velja za 2 osebi
Potrebna rezervacija 2 dni prej po telefonu

86,80

Prijava
Odpri sporočilo