Vsa naročena darila do 11:30h bodo odposlana še isti delovni dan!
PETROL AKCIJA
1 = 2 akcija
Podari nepozabno doživetje!

Linden Tree Retreat & Ranch

Edini avtentični western ranch na Hrvaškem

Ranch Linden Tree Retreat se nahaja na območju, zaščiten z UNESCO-jem in je raj za vse, ki iščejo avanturo. Del živahnega Linden Tree Retreat & Rancha je ena najboljših čred konj na Hrvaškem, na katero so izjemno ponosni. Preizkusite individualno jahanje in raziskujte mistične gozdne poti ter stare zapuščene vasi. Bodite v stiku z divjino in uživajte v pravem Zahodu v tej nepozabni pustolovščini.
Velika Plana 5, 53213 Velika Plana, Hrvaška
+385 53 685 616
Več o ponudbi

V  samotni dolini, daleč stran od hrupa in urbanega življenja, se nahaja edini luksuriozni turistični ranč v Evropi. Če iščete nekaj novega in neobičajnega, je to prava izbira za vas. Namestitev lahko sprejme le nekaj gostov, zato lahko v miru uživate v naravnih lepotah, raziskujete stare vasi in doživite pristni utrip podeželskega okolja. Kot se za pravi ranč spodobi, se gostje lahko preizkusijo v jahanju konj, na voljo pa je še mnogo drugih podeželskih aktivnosti: lokostrelstvo, kolesarjenje, pohodništvo, vožnja s kanuji,…

Preizkusite se v 2 urnem jahanju konja. Retreat & Ranch eden izmed ponudnikov na Hrvaškem, ki si lasti eno najboljših čred konj, na katero so izredno ponosni. Skrb za čredo konj je izredno zahtevna, na ranču se boste seznanili z vsemi podrobnostmi. Vključite se v program jahanja in si poklonite nepozabno izkušnjo.

Po napornem dnevu v sedlu se lahko podate na raziskovanje mistične gozdne poti in si ogledate stare zapuščene vasi, zvečer pa se podajte v zanimivo izkušnjo kavbojev in se sproščajte ob ognju na prostem. Ranč ponuja številne dejavnosti, poleg jahanja tudi streljanje, kolesarjenje, pohodništvo in vožnjo s kanuji. Poskrbeli so, da njihovim gostom tudi pozimi ne bo dolgčas. V tem letnem času preizkusite vožnjo z motornimi ali navadnimi sanmi ali tek na smučeh. Doživite nepozabno doživetje v višavah Velebita.

V ponudbi naših darilnih paketov lahko izbirate med dvema programoma jahanja. Po jahanju se lahko osvežite v prijetni restavraciji. Poleg tega si lahko privoščite nočitev v pravem indijanskem šotoru ali v intimnih gorskih kočah. Uživajte v pravi zahodni idili na Hrvaškem!

 

Kaj prejmete v paketu?

  • V darilnem paketu »Adrenalinsko doživetje« prejmete 2-urno terensko jahanje in pijačo v restavraciji na ranču. Paket velja za 1 osebo.
  • V darilnem paketu »Najlepši trenutki v dvoje« prejmete 2-urno terensko jahanje in pijačo v restavraciji na ranču. Paket velja za 2 osebi.

 

Dodatna navodila:

  • V restavraciji predhodno opozorite na morebitne alergije.
  • Pred obiskom preverite jedilnik v primeru veganstva ali vegetarijanstva.
  • Ne pozabite na udobno športno opremo.
  • Potrebna je rezervacija 3 dni prej.
  • Ponudba ne velja med 15. 6. in 14. 9.
  • Ponudbo rezervirajte preko telefona ali emaila.
EKO pridelane sestavine
jahanje
kajak-kanu
kolesarska pot
lepa narava
panorama
parkirišče
pohodi
prenočišča
tek na smučeh
Dvourno jahanje
Inštruktor
Pijača v restavraciji na ranču
Velja za 1 osebo
Potrebna rezervacija 3 dni vnaprej

86,80

Dvourno jahanje
Inštruktor
Pijača v restavraciji na ranču
Velja za 2 osebi
Potrebna rezervacija 3 dni vnaprej

129,80

PRIJAVA
Odpri sporočilo