Za naročila do 12. ure, dostava: naslednji delovni dan. V času povečane obremenitve dostavne službe do 3 delovne dni.
PETROL AKCIJA
Podari nepozabno doživetje!
Guests winner

Penzion Amon, Podčetrtek

Prenočišča in gurmanska razvajanja

Družina Amon želi gostom vedno ponuditi najboljše, začenši z vinom, hrano, športnimi aktivnostmi, kot tudi z nastanitvijo. V enem najstarejših gostišč in penzionov v Sloveniji vas bodo razvajali z lastnim ekološko pridelanim sadjem in zelenjavo ter ekološkimi meniji restavracije. Sprejeti gosta pod svojo streho, osebju gostišča Amon predstavlja čast in odgovornost. Počaščeni bodo z vašim obiskom, zato vam bodo postregli najboljše, kar daje narava.
Olimje 24, 3254 Podčertrtek
03 818 24 80
Več o ponudbi

Penzion Amon se nahaja v Podčetrtku in je eden najstarejših penzionov v Sloveniji, ki pod svojo streho poleg prenočišč skriva tudi gostilno. Družina Amon želi gostom vedno ponuditi najboljše, od vina, hrane in športnih aktivnosti do nastanitve. Sobe Natura Amon**** se nahajajo v oazi zelenja, na eni strani so obdane z gozdom, ki se razteza proti sončnemu vzhodu, na drugi strani pa s pogledom na golf igrišče. Kakovostno pohištvo je narejeno iz naravnih materialov, barve pa blagodejno vplivajo na počutje. Notranja arhitektura penziona boža s preteklostjo in ponuja nežno roko prihodnosti. Lično opremljene sobe vključujejo kabelsko TV z ravnim zaslonom, ventilator, sodobno kopalnico, pisalno mizo in sef za prenosni računalnik. Penzion ponuja še otroško igrišče, mizo za namizni tenis in najem koles, s katerimi lahko raziskujete slikovito okolico. Gostom sta na voljo tudi dostop do brezžičnega interneta in brezplačno parkirišče.

V restavraciji vam postrežejo z lokalnimi ekološkimi specialitetami ter vrhunskimi vini iz Šmarsko – Virštanjske vinorodne pokrajine. V bližini pa se nahaja tudi golf igrišče, kamor lahko odidete na igro golfa ali pa se odpravite na sproščen sprehod v naravo.

V naši ponudbi lahko dobite nočitev z zajtrkom in penino ter zgodnji prihod ali pozni odhod. Privoščite si kulinarična razvajanja z ekološkim pristopom.

 

Kaj prejmete v paketu?

  • V paketu »Čarobni oddih« prejmete nočitev z zajtrkom (apartma Prestige), penino Miauuu in zgodnji prihod ali pozni odhod. Ponudba velja za 2 osebi.
  • V darilnem paketu »Sanjski trenutki« prejmete dve nočitvi z zajtrkom (apartma Prestige) in najem kolesa. Ponudba velja za 2 osebi.

 

Dodatna navodila:

  • V gostilni predhodno opozorite na morebitne alergije.
  • Pred obiskom preverite jedilnik v primeru veganstva ali vegetarijanstva.
  • Potrebna je rezervacija 3 dni prej.
  • Rezervacijo lahko opravite preko telefona ali emaila.
EKO pridelane sestavine
golf
klima
kolesarska pot
lepa narava
panorama
parkirišče
prenočišča
restavracija
vinska karta
Nočitev za 2 osebi z zajtrkom (apartma Prestige) + Penina Miauuu (Early check-in ali late check-out)
Potrebna rezervacija 3 dni prej

127,80

Dve nočitvi za 2 osebi z zajtrkom (apartma Prestige) + najem kolesa
Potrebna rezervacija 3 dni prej

219,80

PRIJAVA
Odpri sporočilo