Za naročila do 12. ure, dostava: naslednji delovni dan. V času povečane obremenitve dostavne službe do 3 delovne dni.
PETROL AKCIJA
Podari nepozabno doživetje!
Premium partner

Nočitve v Koroški hiši Pri lipi

Vikend oddih v edinstvenem koroškem "štiblcu"

Sobe v Koroški hiši Pri lipi so opremljene s tipičnimi koroškimi posteljami, krasijo jih valclane stene, lesen pod ter stilno pohištvo. Posebnost so stare svetilke, stilno pohištvo in izvirni dodatki. Gostilna ponuja dvoposteljne, družinske in apartmajske sobe. Tiste v prvi etaži se lahko pohvalijo z lastnim balkonom s čudovitim pogledom na Pohorje in Kozjak. V Koroški hiši Pri lipi se boste počutili prijetno in uživali ob koroških dobrotah.
Mariborska cesta 12, 2366 Muta
02 876 60 90
Več o ponudbi

Koroška hiša Pri lipi se nahaja v Muti na Koroškem, na mirni in varni lokaciji v dolini reke Drave in poleg tradicionalne gostilne ponuja tudi možnost bivanja v tipičnih koroških sobah ali “štiblcih”. Te so opremljene s tipičnimi koroškimi posteljami oz. “špampeti”, krasijo jih valclane stene, lesen pod in stilno pohištvo, stare svetilke in izvirni dodatki. Vsaka soba vključuje satelitsko televizijo, brezplačen brezžični internet in kopalnico s kadjo ali prho, sušilcem za lase ter z brezplačnim toaletnim priborom, brisačami in posteljnino. Vse sobe v prvi etaži se lahko pohvalijo tudi z lastnim balkonom s čudovitim pogledom na Pohorje in Kozjak. Nekatere sobe so dvoposteljne, druge družinske in tretje apartmajske, vsaka pa nosi svoje ime in je posebna ter vredna obiska in ogleda. Gostišče nudi dostop do vrta in terase ter sejne sobe, na razpolago je tudi brezplačno parkirišče.

Čudovita lokacija med gozdovi Pohorja in Kozjaka je popolna za brezskrben aktiven oddih v naravi. Gostišče je namreč od naravnega parka v Radljah ob Dravi oddaljeno le 4 km, od najbližjega smučišča pa zgolj 10 km. Gostoljubje, bivanje s pridihom domačnosti, odlično izhodišče za odkrivanje skritih kotičkov koroške krajine in prvovrstna kulinarika so lastnosti, ki objekt povzdigujejo med najboljše turistične produkte v Sloveniji. Če se odločite za bivanje tu, si zato le privoščite razvajanje v domači gostilni, ki je bila večkrat uvrščena med dobro ocenjene in izbrane gostilne v Sloveniji in Avstriji. Veliko težo ima doseženo 1. mesto in naziv »Najbolj priljubljena gostilna v Sloveniji« po izboru bralcev Slovenskih novic.

V naši ponudbi prejmete nočitev z zajtrkom in večerjo za dve osebi.

Kaj prejmete v paketu?

  • V darilnem paketu »Čarobni oddih« prejmete nočitev z zajtrkom in večerjo. Ponudba velja za 2 osebi.

 

Dodatna navodila:

  • Ne pozabite na udobno opremo, v kolikor boste obisk izkoristili za izlet v naravo.
  • Predhodno opozorite na morebitne alergije.
  • Predhodno se pozanimajte o jedilniku v primeru veganstva ali vegetarijanstva.
  • Ponudbo je potrebno rezervirati 2 dni prej.
  • Rezervacijo lahko opravite preko telefona.
lepa narava
panorama
parkirišče
prenočišča
restavracija
wi-fi
Ena nočitev z zajtrkom in večerjo
Velja za 2 osebi
Potrebna rezervacija 2 dni prej po telefonu

127,80

PRIJAVA
Odpri sporočilo