Za naročila do 12. ure, dostava: naslednji delovni dan. V času povečane obremenitve dostavne službe do 3 delovne dni.
PETROL AKCIJA
Podari nepozabno doživetje!
Premium partner

Hotel Salinera, Strunjan

Počitnice v naravnem okolju slovenske obale

Hotel Salinera velja za družinam prijazen hotel in se nahaja na obrobju resorta. Obdan je z borovci ter gostim mediteranskim rastjem. Na razpolago ima notranji in zunanji bazen z morsko vodo, med drugim pa vključuje tudi wellness center Syra, kjer si lahko privoščite različne lepotne tretmaje in masaže. Izkoristite tradicionalne zdravilne metode in se sprostite v naravnem okolju.
Strunjan 14, 6320 Portorož
031 200 000
Več o ponudbi

Hotel Salinera je obdan z zelenjem in gosto mediteransko vegetacijo. V hotelu je na razpolago notranji in zunanji bazen z morsko vodo ter wellness center Syra. Izkoristite lahko tradicionalne zdravilne metode in se sprostite v naravnem okolju, obdanem s čudovitim bioenergijskim parkom, ki prav zaradi svoje lokacije ponuja obilo možnosti za aktivne počitnice. V hotelu je na razpolago 101 sob, sestavljen pa je iz dveh delov: starejšega in novejšega, ki je bil zgrajen leta 2006. Gostje lahko vozila brezplačno parkirate na hotelskem parkirišču, na voljo pa je tudi plaža, ki je namenjena tako gostom hotela, apartmajev in Vile Maia kot tudi zunanjim gostom.

Za izboljšanje fizične in psihične aktivnosti so v resortu poskrbeli za bogat športno-rekreativni program, plavanje in meditacijo.  Hotel je odlično izhodišče za sprehode, izlete in raziskovanje Strunjanske doline ter naravnega rezervata.

V naši ponudbi prejmete nočitev s polpenzionom v eni izmed hotelskih sob.

 

Kaj prejmete v paketu?

  • V darilnem paketu »Sanje na deželi« prejmete nočitev z zajtrkom in večerjo v standardni sobi s tremi zvezdicami. Uporaba notranjega bazena z ogrevano morsko vodo (zaprt v juliju), neomejen dostop do pozitivne energije v energijskem parku Salinera, možnost neštetih rekreacijskih aktivnosti na svežem morskem zraku, uporaba brezžičnega interneta, parkirni prostor, kupon v vrednosti 5€ za storitve SPA nad 30€. Ponudba velja za 2 osebi.
  • V darilnem paketu »Čarobni oddih« prejmete nočitev z zajtrkom in večerjo v dvoposteljni sobi s štirimi zvezdicami (večja soba z balkonom in klimo). Uporaba notranjega bazena z ogrevano morsko vodo (zaprt v juliju), neomejen dostop do pozitivne energije v energijskem parku Salinera, možnost neštetih rekreacijskih aktivnosti na svežem morskem zraku, uporaba brezžičnega interneta, parkirni prostor, kupon v vrednosti 5€ za storitve SPA nad 30€. Ponudba velja za 2 osebi.

 

Dodatna navodila:

  • Ne pozabite na kopalke, v kolikor se boste kopali.
  • Ponudbo je potrebno rezervirati 2 dni prej.
  • Rezervacijo lahko opravite preko telefona.
  • Ponudba ne velja julija in avgusta.
hotel
klima
lepa narava
masaža
notranji bazen
parkirišče
plavanje
plaža
welness
wi-fi
zunanji bazen
Nočitev, polpenzion v standardni dvoposteljni sobi s 3 zvezdicami
Velja za 2 osebi
Potrebna rezervacija 2 dni prej po telefonu
Ponudba ne velja julija in avgusta

99,80

Nočitev, polpenzion v dvoposteljni sobi s 4 zvezdicami (večja soba z balkonom in klimo)
Velja za 2 osebi
Potrebna rezervacija 2 dni prej po telefonu
Ponudba ne velja julija in avgusta

127,80

PRIJAVA
Odpri sporočilo