Za naročila do 12. ure, dostava: naslednji delovni dan. V času povečane obremenitve dostavne službe do 3 delovne dni.
Podari nepozabno doživetje!
Excellence partner

Hotel Lev, Ljubljana

Raziskovanje mestnega utripa z enim najboljših hotelov v Sloveniji

Hotel Lev je prava izbira za vse, ki iščete klasično eleganco in sodobno udobje. Čaka vas vrhunska kakovost hotelskih storitev v prijetnem ambientu. Trinajst nadstropij visoka stavba nudi prekrasen pogled na mesto. Poleg namestitvenih storitev ponuja parkirno garažo, fitnes ter kulinarična doživetja v restavraciji Pri levu. V bližini hotela se nahaja park Tivoli s številnimi potmi za sprehode in je le nekaj minut stran od glavnih turističnih atrakcij.
Vošnjakova ulica 1, 1000 Ljubljana
01 308 70 00
Več o ponudbi

Hotel Lev svoje goste razvaja že od leta 1964. Nahaja se v mestnem središču, kjer je nekoč stala priznana gostilna Pri Levu, nato se je leta 1961 pričela gradnja sodobnega hotela visoke kategorije. Hotel Lev si je z vrhunsko ponudbo hotelskih in gostinskih storitev počasi utiral pot med ostalimi ponudniki in postajal vse bolj priljubljen tako pri poslovnih kot počitniških gostih. Z dolgoletno tradicijo si je mogočen hotel pridobil pomembno vlogo mestnega, poslovnega in konferenčno zmogljivega hotela, poznanega po vsem svetu. 13 nadstropij visoka steklena stavba vam nudi prekrasen pogled na mesto in je prava izbira za vse, ki iščete klasično eleganco in sodobno udobje. Poslovne goste in goste, željne raziskovanja Ljubljane, v hotelu čaka vrhunska kakovost hotelskih storitev v prijetnem ambientu. V bližini je park Tivoli s številnimi sprehajalnimi potmi, prav tako so v bližini vse večje znamenitosti Ljubljane.

V naši ponudbi lahko izbirate med nočitvijo z zajtrkom ali večerjo v eni izmed prestižnih sob hotela Lev.  Vse sobe ponujajo uporabo brezžične in žične internetne povezave, sodobno tehnično opremo in čudovite razglede, hotel pa nudi tudi uporabo poslovnega centra in fitnesa. Pustite se razvajati z izbranimi gastronomskimi specialitetami in odličnimi sortami vin.

 

Kaj prejmete v paketu?

  • V darilnem paketu »Čarobni oddih« prejmete nočitev v Junior suiti z zajtrkom. Ponudba velja za 2 osebi.

 

Dodatna navodila:

  • Ne pozabite na športno opremo, v kolikor boste koristili fitnes.
  • V restavraciji predhodno opozorite na morebitne alergije.
  • Pred obiskom preverite jedilnik v primeru veganstva ali vegetarijanstva.
  • Rezervacijo je potrebno opraviti 7 dni prej.
  • Rezervacijo lahko opravite preko telefona ali emaila.
dvigalo
fitnes
kolesarska pot
lepa narava
parkirišče
pohodi
savna
wi-fi
Nočitev v Junior suiti z zajtrkom
Velja za 2 osebi
Potrebna rezervacija 7 dni prej po telefonu ali emailu

127,80

Prijava
Odpri sporočilo