Za naročila do 12. ure, dostava: naslednji delovni dan. V času povečane obremenitve dostavne službe do 3 delovne dni.
PETROL AKCIJA
Podari nepozabno doživetje!

Hotel Mirta – San Simon Resort

Počitek s pogledom na morje na slovenski obali

V čudovitem Hotelu Mirta, ki je del San Simon Resorta in se nahaja v neposredni bližini Izole, se lahko prepustite neskončni sprostitvi. Hotel je obdan z mediteranskim parkom, v okolici pa so športni objekti, ki vključujejo odbojkarsko in teniško igrišče ter mini golf. Tu najdete tudi wellness center s savnami in masažnim bazenom ter bogato ponudbo sprostilnih masažnih programov in drugih oblik sproščanja duha in telesa.
Morova ulica 6a, 6310 Izola
031 200 000
Več o ponudbi

Hotel Mirta se nahaja v Simonovem zalivu v bližini izolske plaže. Ima bujen mediteranski park in je idealna izbira za udoben in sproščujoč oddih. Je depandansa sosednjega hotela Haliaetum, kjer sta gostom na voljo tudi bazen z ogrevano morsko vodo in fitnes center. V Hotelu Mirta pa se nahaja wellness in spa center, kjer se lahko sprostite v savnah in spa tretmajih. Hotel ima neposreden dostop na hotelsko plažo, kjer v poletnih mesecih obratujeta prenovljena restavracija in bar.

Hotel Mirta je od centra Izole oddaljen le 15 minut hoda. Vsi gostje lahko v San Simon Resortu parkirajo popolnoma brezplačno. Lokacija hotela je idealna za rekreacijo. V okolici se namreč poleg urejenega kopališča, mini golfa, odbojkarskega in teniškega igrišča, nahajajo urejene pohodniške in kolesarske poti, ki iz obmorske okolice prek trt in oljčnikov vodijo v zaledje Istre.

V naši ponudbi prejmete nočitev s polpenzionom v eni izmed hotelskih sob.

 

Kaj prejmete v paketu:

  • V darilnem paketu »Čarobni oddih« prejmete nočitev s polpenzionom v dvoposteljni sobi, uporabo notranjega bazena z ogrevano morsko vodo (zaprt v mesecu juliju in avgustu), uporabo brezžičnega interneta, parkirni prostor in kupon v vrednosti 5 € za storitve SPA nad 30 €. Ponudba velja za 2 osebi.

 

Dodatna navodila:

  • Priporočamo udobno obleko in obutev, v kolikor boste obisk izkoristili za športne aktivnosti.
  • Ne pozabite na kopalke, v kolikor boste obiskali tudi wellness center.
  • Ponudbo je potrebno rezervirati 3 dni prej.
  • Rezervacijo lahko opravite prek telefona.
  • Ponudba ne velja julija in avgusta.
domači ljubljenčki
fitnes
hotel
jakuzzi
joga
klima
kolesarska pot
lepa narava
masaža
parkirišče
plavanje
plaža
savna
tenis
welness
wi-fi
Nočitev s polpenzionom
Velja za 2 osebi
Potrebna rezervacija 3 dni prej po telefonu
Ponudba ne velja julija in avgusta

127,80

PRIJAVA
Odpri sporočilo