Za naročila do 12. ure, dostava: naslednji delovni dan. V času povečane obremenitve dostavne službe do 3 delovne dni.
Podari nepozabno doživetje!

Hotel Mirta, Strunjan

Počitek s pogledom na morje na slovenski obali

V čudovitem Hotelu Mirta se lahko prepustite neskončni sprostitvi. Hotel je obdan z mediteranskim parkom, v okolici pa so športni objekti, ki vključujejo odbojko na mivki in teniška igrišča. Ponuja tudi wellness center s savno, rimsko parno kopeljo, whirlpoolom ter bogato ponudbo sprostilnih masažnih programov in drugih oblik sproščanja duha.
Morova ulica 6, 6310 Izola
031 200 000
Več o ponudbi

Hotel Mirta je popolnoma nova, izjemno prijetna destinacija za posameznike, pare, družine in skupine. Leži sredi pomirjujočega in naravnega okolja Strunjanskih solin in v neposredni bližini Krajinskega parka Strunjan, ki ga obdaja gosto mediteransko rastje. V hotelu razpolagajo z 29 sobami. Vse sobe imajo tuš in wc, klimatsko napravo, večina sob pa ima čudovit razgled na strunjanski zaliv in soline. V hotelu so dobrodošli tudi hišni ljubljenčki, na voljo pa je tudi brezplačno parkirišče za hotelske goste.

Tu boste zadovoljstvo in sprostitev našli tisti, ki cenite mir in udobje naravnega okolja ter milega mediteranskega podnebja. Odlična lokacija hotela omogoča različne športne in druge aktivnosti, kot so pohodništvo, kolesarjenje, tek, plavanje, ribarjenje in raziskovanje ter meditacijo. Hotel Mirta predstavlja novi »biser« na slovenski obali, ki vas zagotovo ne bo pustil ravnodušnih. Strunjan ponuja miren in prijeten oddih, obenem pa se nahaja v neposredni bližini obalnih turističnih središč, kot so Portorož, Piran, Izola in Koper, ki jih lahko brez večjega napora obiščete kar peš po urejenih in označenih poteh.

V naši ponudbi prejmete nočitev s polpenzionom v eni izmed hotelskih sob.

 

Kaj prejmete v paketu:

  • V darilnem paketu »Čarobni oddih« prejmete nočitev, polpenzion v dvoposteljni sobi. Uporabo notranjega bazena z ogreva no morsko vodo (zaprt v mesecu juliju in avgustu), uporabo brezžičnega interneta, parkirni prostor, kupon v vrednosti 5 € za storitve SPA nad 30 €. Ponudba velja za 2 osebi.

 

Dodatna navodila:

  • Priporočamo udobno obleko in obutev, v kolikor boste obisk izkoristili za športne aktivnosti.
  • Ne pozabite na kopalke, v kolikor boste obiskali tudi wellness center.
  • Ponudbo je potrebno rezervirati 3 dni prej.
  • Rezervacijo lahko opravite preko telefona.
  • Ponudba ne velja julija in avgusta.
domači ljubljenčki
fitnes
hotel
jakuzzi
joga
klima
kolesarska pot
lepa narava
masaža
parkirišče
plavanje
plaža
savna
tenis
welness
wi-fi
Nočitev, polpenzion v dvoposteljni sobi
Velja za 2 osebi
Potrebna rezervacija 3 dni prej po telefonu
Ponudba ne velja julija in avgusta

127,80

Prijava
Open popup