NAROČILA: Oddana do 12:30h bodo odposlana še isti delovni dan!
Preveri veljavnost kartice

Darilnim paketom SelectBox, ki jim preteče veljavnost med 15.10.2020 - 30.10.2021 smo avtomatsko podaljšali veljavnost do 1.11.2021.

Podari nepozabno doživetje!
Smart partner

Pivnica Union, Ljubljana

Pivnica ni samo prostor, kjer se dobro pije in dobro jé

Vabljeni v družbo dobrega piva, izvrstne kulinarike in prešernega vzdušja. V Union Pivnici se osvežite z vrčkom hladnega piva iz pivovarjevega izbora in se ob sveže pripravljenih dobrotah izpod rok izkušene ekipe Jezeršek prepustite pivsko obarvanemu razkošju okusov. Izkušnja, ki jo v Ljubljani morate doživeti.
Pivovarniška ulica 2, 1000 Ljubljana
01 361 94 10
Več o ponudbi

Union pivnico boste našli v Pivovarni Union v Ljubljani. Proizvodnja znanega piva je odprla vrata za obiskovalce in ljubitelje njihovega hmeljskega napitka. Ker se zavedajo, da se ob pivu prileže tudi dobra hrana, vam ob pivskem doživetju nudijo tudi domače slovenske dobrote, kot so svinjska pečenka s praženim krompirjem, pasulj in goveja juha. V pivnici boste lahko poskusili nefiltrirano, temno, svetlo in mešano pivo.

V naši ponudbi lahko prejmete obisk vodenega programa pivsko pogostitev ter večhodni meni.

Pivnica ni samo prostor, kjer se dobro pije in dobro jé.

Pivnica je prostor, kjer se proslavlja vse, kar je v življenju vredno proslaviti. In vredno je proslaviti – ne, slaviti! – vsak dan, vsak trenutek, vsak grižljaj, vsak požirek.

Začutite esenco Union piva, privoščite si vrček hladnega in ob dobrotah iz kuhinje Pivnice Union podoživite pravo pivniško vzdušje.

V stalni ponudbi je več kot 10 priljubljenih vrst piva, gostje pa lahko med prvimi pokusijo izbor različnega piva Union Selection, ki je na voljo samo gostom pivnice in ga ni mogoče pokusiti nikjer drugje.

Pod ustvarjalno taktirko ekipe Jezeršek gostinstva vas bo Pivnica Union razvajala z odličnimi pivskimi dobrotami in kulinaričnimi domislicami, h katerim se še posebej dobro poda sveže pivo.

 

Kaj prejmete v paketu?

  • V darilnem paketu »Miza za dva« prejmete degustacijo 3 piv, prigrizek, glavno jed in sladico. Ponudba velja za 2 osebi.

 

Dodatna navodila:

  • Predhodno opozorite na morebitne alergije.
  • Predhodno se pozanimajte o jedilniku v primeru veganstva in vegetarijanstva.
  • Za degustacijo vina je potrebna polnoletnost.
  • Rezervacija je potrebna 3 dni prej po emailu.
bar-lokal
invalidi
klima
parkirišče
restavracija
skupine
terasa
wi-fi
Degustacija 3 piv, prigrizek, glavna jed in sladica
Velja za 2 osebi
Rezervacija 3 dni prej po emailu

39,80

Degustacija 3 piv, prigrizek, glavna jed in sladica
Velja za 2 osebi
Rezervacija 3 dni prej po emailu

39,80

PRIJAVA
Odpri sporočilo