Za naročila do 12. ure, dostava: naslednji delovni dan. V času povečane obremenitve dostavne službe do 3 delovne dni.
Podari nepozabno doživetje!

Posestvo Principovac

Luksuzna namestitev s čudovitim razgledom

Posestvo Principovac se nahaja v hrvaškem mestu Ilok, na griču, s katerega se razteza čudovit pogled na Srijem in Bačko. Prenovljeno posestvo s stoletno tradicijo tu gostom ponuja vse, česar si na dopustu želijo – izvrstno vino, odlično hrano, luksuzno nastanitev in številne možnosti za aktivnosti. Na voljo so vam razkošni in moderno opremljeni apartmaji s prelepim razgledom, vrhunske storitve in prijazno osebje.
Principovac 1, Ilok, Hrvaška
00386 32 59 00 88
Več o ponudbi

Posestvo Principovac se nahaja v hrvaškem mestu Ilok, na griču, s katerega se razteza čudovit razgled na Srijem in Bačko. Prenovljeno posestvo s stoletno tradicijo tu gostom ponuja vse, česar si na dopustu želijo – izvrstno vino, odlično hrano in luksuzno nastanitev. Na voljo so vam razkošni in moderno urejeni apartmaji s prelepim razgledom, vrhunske storitve in prijazno osebje.

Vse namestitvene enote se nahajajo sredi vinograda in gostom nudijo zasebnost, mir in tišino, v restavraciji v sklopu posestva pa lahko uživate v okusnih tradicionalnih jedeh in odličnem domačem vinu. Poleg tega na posestvu lahko uživate tudi v številnih aktivnostih. Na voljo so namreč igrišča za tenis, odbojko in badminton, izposoja motorja ali kolesa ter veliko igrišče za golf.

V naši ponudbi prejmete dve nočitvi z zajtrkom in steklenico vina, ogled vinske kleti ter degustacijo vina. Privoščite si sproščujoč oddih in uživajte v odlični kapljici!

 

Kaj prejmete v paketu?

  • V darilnem paketu »Čarobni oddih« prejmete dve nočitvi z zajtrkom, steklenico vina v sobi, ogled vinske kleti in degustacijo štirih vrst vina. Ponudba velja za dve osebi.

 

Dodatna navodila:

  • Potrebna je rezervacija vsaj 3 dni vnaprej.
  • Rezervacijo lahko opravite prek telefona ali elektronske pošte.
badminton
bar-lokal
golf
kolesarska pot
lepa narava
panorama
pohodi
prenočišča
restavracija v hotelu
romantični dogodek
televizija
tenis
terasa
vinska klet
wi-fi
Dve nočitvi z zajtrkom, steklenica vina v sobi
Ogled vinske kleti, degustacija 4 vrst vina
Velja za 2 osebi
Potrebna je rezervacija 3 dni prej

127,80

PRIJAVA
Odpri sporočilo