Za naročila do 12. ure, dostava: naslednji delovni dan. V času povečane obremenitve dostavne službe do 3 delovne dni.
Podari nepozabno doživetje!

Hotel Tomislavov dom, Zagreb

Počitnice v osrčju naravnega parka Medvednica

Hotel Tomislavov dom se nahaja v osrčju naravnega parka Medvednica na Sljemenu, le dvajset minut od centra Zagreba. Bogata zgodovina tega hotela sega v leto 1877. Zahvaljujoč arhitektu Stjepanu Planiću je le ta ohranil svojo prvotno obliko. V hotelu se nahajajo restavracija Tomislav z lepo teraso, aperitiv bar, internetni kotiček, notranji bazen, wellness in otroški kotiček – vse, kar potrebujete za popoln oddih.
Sljemenska cesta 24, 10000 Zagreb, Hrvaška
00385 14 560 400
Več o ponudbi

Hotel Tomislavov dom se nahaja v osrčju parka na najvišjem delu Medvednice na Sljemenu v Zagrebu.  Hotel je le dvajset minut oddaljen od središča mesta Zagreba. Tomislavov dom ima razgibano zgodovino, svoja vrata je odprl leta 1877, njegov zunanji izgled pa je zahvaljujoč arhitektu Stjepanu Planiću ostal pristen prvotnemu. Hotel je bil zgrajen že leta 1935.

V hotelu se nahaja restavracija s čudovito teraso in še lepšim razgledom. V kompleksu najdemo tudi bar, internetni kotiček, sejne sobe, notranji bazen, spa in otroški kotiček. V bližini hotela boste našli številne pohodniške in kolesarske poti, smučarske proge in žičnice pa tudi rudnik Zrinski, ki je odprt za obiskovalce in ostale dogodke.

V ponudbi naših darilnih paketov lahko izbirate med eno ali dvema nočitvama z zajtrkom ali polnim penzionom. Sprostite se v udobnih sobah in uživajte v odličnih wellness programih. Poleg ponudbe v naših paketih pa vam je dostopna lepa narava, kjer boste našli prijetne pohodniške poti, na izlet se lahko odpravite v rudnik Zrinski, za prave avanturiste pa je na voljo več lažjih ali težjih kolesarskih poti.

 

Kaj prejmete v darilnem paketu?

  • V darilnem paketu “Romantični pobeg” prejmete pijačo dobrodošlice, 1x nočitev z zajtrkom v sobi Comfort in uporabo bazena ter fitnesa. Ponudba velja za 2 osebi.
  • V darilnem paketu “Čarobni oddih” prejmete pijačo dobrodošlice, 2x nočitev z zajtrkom v sobi Comfort in uporabo bazena ter fitnesa. Ponudba velja za 2 osebi.
  • V darilnem paketu “Sanjski trenutki” prejmete pijačo dobrodošlice, 2x polni penzion in zajtrk v sobi za še večje udobje ter uporabo bazena, fitnesa in savn. Ponudba velja za 2 osebi.

 

Koristni nasveti:

  • Ponudbo je potrebno rezervirati najmanj 3 dni vnaprej.
  • Ponudbo lahko rezervirate po telefonu ali elektronski pošti.
hotel
klima
kolesarska pot
lepa narava
notranji bazen
panorama
parkirišče
piknik
pohodi
savna
smučanje
terasa
1x nočitev z zajtrkom v Comfort sobi
Pijača dobrodošlice
Koriščenje bazena in fitnesa
Velja za 2 osebi
Rezervacija 3 dni vnaprej

79,80

2x nočitev v Comfort sobi
Pijača dobrodošlice
Koriščenje bazena in fitnesa
Velja za 2 osebi
Rezervacija 3 dni vnaprej

127,80

2x polni penzion v Comfort sobi
Pijača dobrodošlice
Koriščenje bazena, fitnesa in savne
Velja za 2 osebi
Rezervacija 3 dni vnaprej

219,80

PRIJAVA
Odpri sporočilo