NAROČILA: Oddana do 12:30h bodo odposlana še isti delovni dan!
Preveri veljavnost kartice

Darilnim paketom SelectBox, ki jim preteče veljavnost med 15.10.2020 - 30.10.2021 smo avtomatsko podaljšali veljavnost do 1.11.2021.

Podari nepozabno doživetje!

Restavracija Noštromo

Kultna restavracija na znani lokaciji

Zlatko Marinović je znani gastronomski ustvarjalec, kateremu so morski sadeži večni izziv. Kralj njegovega menija je vsekakor izvrstna riba, poleg tega pa vas bo razvajal z odličnimi domačimi recepti. V restavraciji lahko gostijo približno 40 gostov, notranjost je obogatena s češnjevim lesom in črno-rjavim granitom ter črnim marmorjem. Dodatno vzdušje ustvarja tudi kopica umetnin priznanih hrvaških umetnikov.
Babina, 21000 Split, Hrvaška
031 200 000
Več o ponudbi

Zlatko Marinović, kuhar, ki je v letu 2005 pridobil naslov Zlatega kuharja Hrvaške s strani Kuharske zveze, je ob posebni priložnosti izdal kuharski dnevnik – Noštromov dnevnik, kjer najdete recepte mnogih dobrot, ki jih restavracija ponuja. Je vsekakor največji kreativec v gastronomiji, ki v svojih kreacijah uporablja pretežno morske sestavine, kapre, dimljene ribe, poleg tega pa je mojster v aromatiziranju domače rakije.

Notranjost restavracije je atraktivna, obogatena s češnjevim lesom in črno-rjavim granitom ter črnim marmorjem, na stenah pa visijo umetnine cenjenih hrvaških umetnikov.

V darilnih paketih prejmete večerjo s 3 hodi ob kozarcu vina, ki spremlja glavno jed. Prav tako lahko izbirate tudi med 5 hodnim menijem, ki mu pripada 0,5l odličnega vina.

Restavracija Noštromo je s svojo ponudbo izvrstne hrane in prijetnim ambientom vsekakor kraj, ki ga morate obiskati. Razvajajte se z odlično morsko hrano, jastogi, brodeti, pečenimi polnjenimi paprikami, ribjimi juhami, morskimi rižotami in drugim.

 

Kaj prejmete v paketu?

  • V paketu „Miza za dva“ prejmete večerjo s 3 hodnim menijem in kozarec vina, ki spremlja glavno jed. Ponudba velja za 2 osebi.
  • V paketu „Ekstravagantna večerja“ prejmete večerjo s 5 hodnim menijem in 0,5l vina, ki spremlja glavno jed. Ponudba velja za 2 osebi.
  • V paketu „Najboljše dobrote in užitki“ prejmete večerjo s 5 hodnim menijem in 0,5l vina, ki spremlja glavno jed. Ponudba velja za 2 osebi.
  • V paketu „Neprecenljiva doživetja“ prejmete večerjo s 5 hodnim menijem in 0,5l vina, ki spremlja glavno jed. Ponudba velja za 2 osebi.

 

Koristni nasveti:

  • Potrebna rezervacija najmanj 3 dni vnaprej.
  • Rezervacijo lahko opravite preko telefona ali emaila.
  • Prosimo, da osebje vnaprej obvestite o morebitnih alergijah na hrano.
  • Prosimo, da osebje obvestite za primer veganstva ali vegetarianstva ali preverite jedilnik.

 

klima
restavracija
romantični dogodek
separe-vip
skupine
Večerja s 3 hodi
Kozarec vina k glavni jedi
Velja za dve osebi
Rezervacija 3 dni vnaprej

39,80

Večerja s 5 hodi
0,5l vina k glavni jedi
Velja za dve osebi
Rezervacija 3 dni vnaprej

79,80

Večerja s 5 hodi
0,5l vina k glavni jedi
Velja za dve osebi
Rezervacija 3 dni vnaprej

39,80

Večerja s 5 hodi
0,5l vina k glavni jedi
Velja za dve osebi
Rezervacija 3 dni vnaprej

86,80

PRIJAVA
Odpri sporočilo