Naročila oddana do 12 ure med delavniki bodo odposlana še isti dan!
NAGRADNA IGRA
Si, kar doživiš!
Premium partner

Restavracija pri Lovcu

Razvajajte brbončice z lovskimi in ribjimi specialitetami

Restavracija se nahaja znotraj Hotela Kristal na obrobju Triglavskega narodnega parka, sredi neokrnjene narave in le nekaj metrov od Bohinjskega jezera. Njihovo delo je usmerjeno v dve stvari, in sicer dobra družba in okusna hrana. S ponosom se teh načel držijo in svojim gostom pripravijo nepozabno kulinarično doživetje. Pri pripravi jedi uporabljajo le okoliške sestavine, pristno domače vzdušje pa poskrbi za to, da iz njihove restavracije odidete z nasmehom na obrazu. 
hotel
klima
lepa narava
parkirišče
restavracija
wi-fi
Ribčev Laz 4A, 4265 Bohinjsko jezero
051 380 393
Več o ponudbi

Restavracija pri Lovcu se nahaja znotraj Hotela Kristal na obrobju Triglavskega narodnega parka, sredi neokrnjene narave in le nekaj metrov od Bohinjskega jezera. Pri njih boste uživali v čudovitem, pristno domačem vzdušju, izvrstni kulinariki, miru in tišini v sožitju z neokrnjeno naravo. Znana je po lovskih in ribjih specialitetah, njihovo delo pa je usmerjeno v dve pomembni stvari v življenju, in sicer dobra družba in okusna hrana. S ponosom se teh načel držijo in svojim gostom pripravijo nepozabno kulinarično doživetje.

Pri pripravi jedi uporabljajo le okoliške sestavine, saj se zavedajo, da je lokalno vedno najboljše. Hrana, ob kateri brbončice navdušeno predejo in prijeten ambient sta njihova strast, zato kuhar Luka vsakemu gostu pripravi lokalno kulinarično izkušnjo, ki si jo bo zapomnil za vedno. Pristno domače vzdušje pa poskrbi za to, da iz njihove restavracije odidete z nasmehom na obrazu. Piko na i predstavlja butična čokoladnica, kjer vas pričakajo čokoladne umetnine mame Alenke. Lokalne sestavine in ročna izdelava z veliko ljubezni postavita razvajanje na višjo raven. Glavna zvezda čokoladnice je mohantek, kjer so v črno čokolado vmešana konopljina semena in sir mohant. Divje ideje, podkrepljene z lokalnimi sestavinami in ogromno ljubezni vam bodo pričarale čokoladno toplino, v katero se boste vedno znova radi vračali.

V naši ponudbi lahko izbirate med degustacijo čokolade s čokoladnim presenečenjem ter 3, 4 ali 5 hodnimi menijem.

 

Kaj prejmete v paketu?

  • V darilnem paketu »Raziskovanje okusov« prejmete degustacijo čokolade + čokoladno darilo. Ponudba velja za 2 osebi.
  • V darilnem paketu »Miza za dva« prejmete pijačo dobrodošlice, rdečo peso z gorgonzolo in sezamom, koprivovo kremno juho, račko v pomarančni omaki in porov pire. Ponudba velja za 2 osebi.
  • V darilnem paketu »Miza za dva +« prejmete kozarček penine, pozdrav iz kuhinje, bučkine rezanci z domačim medom, sezamom in woncestrom, jetrca kunca, račko v duetu pora in pomaranče in čokoladno kroglico (pralina) z mohantom. Ponudba velja za 2 osebi.
  • V darilnem paketu »Dobra miza« prejmete pijačo dobrodošlice, jurčke v zelenem ovoju, file Zupanove postrvi v trdinki, svinjsko ribico v sladki omaki s skutnimi štrukji in creme brule. Ponudba velja za 2 osebi.
  • V darilnem paketu »Ekstravagantna večerja« prejmete pijačo dobrodošlice, pozdrav iz kuhinje, hladno dimljeno Zupanovo postrv s hrenovo peno, jabolkom in čipsom korenja, cvetačno kremno juho z žajbljem ter popečenim kruhom, domače raviole poljnjene z mohantom, srno z bučnim pirejem, malinami, jagodami ter kuhano hruško + presenečenje domače čokoladnice. Ponudba velja za 2 osebi.
  • V darilnem paketu »Okusi vrhunskih chefov« prejmete kozarček penine, pozdrav iz kuhinje, rdečo pesa z dimljeno račko, fermentirane gobe z bešamelom in kozjim sirom, file rdeče šarenke s cvetačnim pirejem in peteršiljevim oljem, jelena s pirijem zelene in zelenega jabolka in čokoladni souffle. Ponudba velja za 2 osebi,

 

Dodatna navodila:

  • V restavraciji predhodno opozorite na morebitne alergije.
  • Pred obiskom preverite jedilnik v primeru veganstva ali vegetarijanstva.
  • Ponudbo je potrebno rezervirati 3 dni prej.
  • Rezervacijo lahko opravite preko telefona.
Ponudba prisotna na produktih:
Degustacija čokolade + čokoladno darilo
Velja za 2 osebi
Potrebna je rezervacija 2 dni prej

29,99

Pijača dobrodošlice
Rdeča pesa z gorgonzolo in sezamom
Koprivova kremna juha
Račka v pomarančni omaki in porov pire
Velja za 2 osebi
Potrebna je rezervacija 2 dni prej

44,99

Kozarček penine, pozdrav iz kuhinje
Bučkini rezanci z domačim medom, sezamom in woncestrom, jetrca kunca, račka v duetu pora in pomaranče
Čokoladna kroglico (pralina) z mohantom
Velja za 2 osebi
Potrebna je rezervacija 2 dni prej

54,99

Pijača dobrodošlice
Jurčki v zelenem ovoju, file Zupanove postrvi v trdinki
Svinjska ribica v sladki omaki s skutnimi štrukji
Creme brule
Velja za 2 osebi
Potrebna je rezervacija 2 dni prej

64,99

Pijača dobrodošlice + pozdrav iz kuhinje
Hladno dimljena Zupanova postrv s hrenovo peno, jabolkom in čipsom korenja
Cvetačna kremna juha z žajbljem ter popečenim kruhom
Domači ravioli poljnjeni z mohantom, srna z bučnim pirejem, malinami, jagodami ter kuhana hruška + presenečenje domače čokoladnice
Velja za 2 osebi, rezervacija 2 dni prej

89,99

Kozarček penine, pozdrav iz kuhinje
Rdeča pesa z dimljeno račko, fermentirane gobe z bešamelom in kozjim sirom, file rdeče šarenke s cvetačnim pirejem in peteršiljevim oljem, jelen s pirijem zelene in zelenega jabolka
Čokoladni souffle
Velja za 2 osebi, rezervacija 2 dni prej

144,99

PRIJAVA
Odpri sporočilo