Za naročila do 12. ure, dostava: naslednji delovni dan. V času povečane obremenitve dostavne službe do 3 delovne dni.
Podari nepozabno doživetje!

Restavracija Snježna kraljica na Sljemenu

Delikatesa domače kuhinje na zagrebškem Sljemenu

V okolju pokritem z gozdovi, na vrhu Medvednice, se nahaja restavracija Snježna kraljica. Restavracija je del apartmajskega kompleksa. Restavracija ima kapaciteto 60 sedežev in teraso za 40 gostov. Celotna restavracija je zastekljena, da lahko gostje tako v zimskem kot v letnem času uživajo v fantastičnih razgledih. V zimskem času poseben ambient pričara tudi idilični kamin, v poletnih dneh pa lahko uživate v osvežilni zeleni oazi na prostem.
Sljeme 4, 10000 Zagreb, Hrvaška
00385 14 604 555
Več o ponudbi

V objemu gozdov na vrhu zagrebške Medvednice se nahaja restavracija Snježna kraljica v sklopu apartmajskega hotela. Restavracija lahko sprejme 100 gostov. 40 gostov lahko sprejmejo samo na atraktivni terasi.

Celotna restavracija je ostekljena z velikimi panoramskimi okni, da lahko gostje ob hrani uživajo v fantastičnih razgledih. V zimskem času z ognjem v kaminu pričarajo zimsko idilo, v poletnem pa koristijo zunanje površine, kjer lahko gostje poiščejo osvežitev v zeleni oazi.

Dober prigrizek je neizogiben za pravo vzdušje preživljanja počitnic. Mojstri kuhinje vas bodo razvajali z lokalnimi specialitetami, kot so pite, puran z žličniki, svinjskimi kračami s kislim zeljem in krompirjem, posebnimi torticami, češnjevimi in jabolčnimi zavitki ter ostalimi okusnimi domačimi specialitetami. Okusi vas bodo prepričali in hoteli se boste vračati v to restavracijo. Prebivalci Zagreba so na restavracijo Snježna kraljica zelo ponosni, saj je ena redkih, ki uspešno predstavlja hrvaške avtohtone jedi.

Pridite in se prepričajte! Doživite toplo vzdušje, ki bogati vsak kotiček restavracije. Zagotovo se boste počutili, kot doma.

 

Kaj prejmete v darilnem paketu?

  • V darilnem paketu “Miza za dva” prejmete 3-hodni menu po izbiri kuharja. Ponudba velja za 2 osebi.

 

Koristni nasveti:

  • Prosimo, da restavracijo vnaprej obvestite o možnih alergijah.
  • V primeru vegetarijanstva ali veganstva, preverite meni.
  • Ponudbo je potrebno rezervirati 3 dni vnaprej.
  • Ponudbo lahko rezervirate po e-pošti.
apartmaji
klima
kolesarska pot
lepa narava
panorama
parkirišče
piknik
restavracija
skupine
smučanje
terasa
wi-fi
3 hodni menu po izboru Chefa
Velja za 2 osebi
Rezervacija 3 dni vnaprej

39,80

PRIJAVA
Odpri sporočilo