Za naročila do 12. ure, dostava: naslednji delovni dan. V času povečane obremenitve dostavne službe do 3 delovne dni.
Podari nepozabno doživetje!

Restavracija La Rose

Okusna hrana s francoskim pridihom

Odlična restavracija La Rose se nahaja v središču Rijeke, v kateri vas bodo razvajali z okusno hrano in prijetno atmosfero. Njihova ponudba obsega mediteransko in francosko kuhinjo, pri čemer so uporabljene le izbrane sestavine iz domačih tržnic. Dnevni meni je tako prilagojen sezonski ponudbi slastnih in svežih domačih sestavin. Poleg Ala Card menijev, je enkrat tedensko v ponudbi tudi pravi ameriški hamburger. Restavracija La Rose je vsekakor kulinarično doživetje, kjer boste okusili klasične recepte v sodobni različici. Okusi vas bodo presenetili.
Andrije Medulića 8, 51000 Rijeka, Hrvaška
00385 51 315 504
Več o ponudbi

Restavracija La Rose se nahaja v središču Rijeke, v ulici Andrije Medulić in vas bo vsekakor navdušila s svojimi čari in okusno hrano. Njihova ponudba temelji na francoskih in mediteranskih jedeh, kot so slastno pripravljene piščančje prsi, file morskega brancina, okusna morska rižota, hkrati pa v njihovi pestri ponudbi najdete tudi slastne deserte, torte in lava torte, ki se jim ne boste mogli upreti. Vse jedi so sestavljene iz kakovostnih ter svežih in sezonskih sestavin. Dnevni meni je zasnovan vsak dan sproti, v ponudbi pa najdete, poleg ala carte jedi, tudi čisto klasične ameriške hamburgerje. Prepustite se kulinaričnim užitkom v restavraciji La Rose in uživajte v prijetnem vzdušju s prijaznim osebjem in predvsem vrhunski hrani.

V ponudbi naših darilnih paketov najdete menu, sestavljen po navodilih vrhunskega Chefa s tremi hodi. Za večje gurmane pa so pripravili kulinarično razvajanje s štirimi hodi vrhunskih obrokov z izbranim kozarcem vina k vsaki jedi. V kolikor ste ljubitelj francoskih in sredozemskih dobrot, je to vsekakor ponudba, ki je ne smete zamuditi.

 

Kaj prejmete v paketu?

  • V darilnem paketu “Miza za dva” prejmete 3 hodni menu po izboru Chefa. Ponudba velja za dve osebi.
  • V darilnem paketu “Najboljše dobrote in užitki” prejmete 3 hodni menu po izboru Chefa. Ponudba velja za dve osebi.
  • V darilnem paketu “Ekstravagantna večerja” prejmete 4 hodni menu po izboru Chefa in kozarec izbranega vina k jedi. Ponudba velja za dve osebi.
  • V darilnem paketu “Neprecenljiva doživetja” prejmete 4 hodni menu po izboru Chefa in kozarec izbranega vina k jedi. Ponudba velja za dve osebi.

Koristni nasveti:

  • Ponudbo je potrebno rezervirati najmanj 4 dni vnaprej.
  • Rezervacijo lahko opravite po telefonu ali elektronski pošti.
  • Prosimo, da obvestite strežbo o vaših morebitnih alergijah.
  • V primeru vegetarianstva ali veganstva, preverite menu z osebjem.

 

klima
panorama
parkirišče
plaža
restavracija
skupine
terasa
vinska karta
žar
3 hodni menu po izboru Chefa
Velja za 2 osebi
Rezervacija 4 vnaprej

39,80

4 hodni menu po izboru Chefa
kozarec vina
Velja za 2 osebi
Rezervacija 4 vnaprej

79,80

3 hodni menu po izboru Chefa
Velja za 2 osebi
Rezervacija 4 vnaprej

39,80

4 hodni menu po izboru Chefa
kozarec vina
Velja za 2 osebi
Rezervacija 4 vnaprej

86,80

Prijava
Open popup