Za naročila do 12. ure, dostava: naslednji delovni dan. V času povečane obremenitve dostavne službe do 3 delovne dni.
PETROL AKCIJA
Podari nepozabno doživetje!

Segway City Tour Zagreb

Raziskovanje spodnjega in zgornjega dela mesta Zagreb

Privlačnost mesta naj vam pričara dišeče pomladno popoldne, topel večer v Zagrebu ali zaspano jesensko jutro v nepozabno izkušnjo. Pridružite se jim in ugotovite, zakaj ljudje po vsem svetu pravijo "to je bilo pravo Segway doživetje!"
Mihanovićeva ulica 1, 10000, Zagreb, Hrvaška
00385 095 903 4227
Več o ponudbi

Segway City Tour ponuja edinstveno in predvsem zabavno doživetje v Zagrebu. Namesto dolgočasnih in velikokrat za noge napornih ogledov mesta si lahko tokrat omislite povsem drugačno izkušnjo ogledov. Segway PT je prvo prevozno sredstvo na svetu, ki  je naravi povsem prijazno in vas stoje lahko pelje s hitrostjo do 20 km/h. Dovolj hitro, da se pripeljete do vseh znamenitosti, ki vas zanimajo, in da ob tem doživite tudi malo adrenalina in zabave, ter dovolj počasi, da lahko med vožnjo uživate v ogledu. Vožnja je povsem enostavna in primerna za vse starosti ljudi. V basic ride programu se boste peljali okoli Lenucijeve poti vse do Jelačičevega trga, v leisure ride programu pa se boste peljali po Zagrebu ob hkratnem razvijanju tehnike vožnje.

V naši ponudbi lahko izbirate med osnovno vožnjo in usposabljanjem ter med vožnjo z inštruktorjem in razvijanje tehnike vožnje.

 

Kaj prejmete v paketu?

  • V darilnem paketu »Adrenalinska doživetja« prejmete Segway basic ride (60 min), osnovno usposabljanje in ogled Lenucijeve poti. Ponudba velja za 2 osebi.
  • V darilnem paketu »Harmonija lepotnih tretmajev« prejmete Segway leisure tour (75 min), vožnjo v Zagrebu z inštruktorjem in razvijanje tehnike vožnje. Ponudba velja za 3 osebe.

 

Dodatna navodila:

  • Ponudbo je potrebno rezervirati 3 dni prej.
  • Ponudba ne velja med 1. 12. in 20. 3.
lepa narava
panorama
parkirišče
romantični dogodek
skupine
skupinske vadbe
Segway basic ride
Osnove usposabljanje / ogled Lenucijeve poti
Do 60 minut
Velja za 2 osebi
Ne velja od 1. 12. do 20.3
Potrebna rezervacija 3 dni prej

86,80

Segway leisure tour
Vožnja v Zagrebu z inštruktorjem
Razvijanje tehnike vožnje
Do 75 minut
Velja za 3 osebe
Ne velja med 1. 12. in 20. 3.
Potrebna rezervacija 3 dni prej

Redna cena: 129,80
Akcijska cena: 103,84

PRIJAVA
Odpri sporočilo