Za naročila do 12. ure, dostava: naslednji delovni dan. V času povečane obremenitve dostavne službe do 3 delovne dni.

Šokačka kmetija Acin Salaš

Kjer vse diši po tradiciji slavonskega

Hrana, pripravljena na stari šokački način, objekti tradicionalnih vrednot, veselje s kotlom za kuhanje žganja in peščica drugih slavonskih običajev, ki izpopolnjujejo doživetje življenje enega šokačkega gospodinjstva, vas čakajo.
Vukovarska 98, 32214 Tordinci, Hrvaška
+385 32580 845
Več o ponudbi

Šokačko kmetijo boste našli v vasici Tordinci, ki leži blizu meje s Srbijo. Pojdite čez meje znanega in spoznajte tradicionalno slavonsko življenje. Poleg standardnih sob ponujajo tudi atraktivno »Bakino sobo«, ki je urejena na način kot nekoč. Vsaka soba ima zaseben vhod, zaradi česar se boste počutili kot doma. Njihova pomembna dejavnost je tudi reja konjev za ježo, kar lahko vsak gost preizkusi tudi sam. Pri tem vam bodo z veseljem svetovali in pomagali, lahko pa se na starinski način zapeljete celo v vozu s konjsko vprego.

V času bivanja lahko vsi gostje kmetije koristijo športne površine, med drugim nogometno, odbojkarsko, in tenis igrišče, svoje spretnosti pa boste imeli možnost preizkusiti tudi v balinanju. Ker na kmetiji ne želijo, da ostanete lačnih ust, so odprli tudi lastno restavracijo, kjer lahko v polnosti okusite slavonske tradicionalne jedi.

V našem paketu lahko prejmete eno, dve ali tri nočitve s polnim penzionom, prav tako pa prejmete tudi jahanje s spremstvom.

 

Kaj prejmete v paketu?

  • V darilnem paketu »Romantični pobeg« prejmete nočitev s polnim penzionom in jahanje s spremstvom. Ponudba velja za 2 osebi.
  • V darilnem paketu »Čarobni oddih« prejmete dve nočitvi s polnim penzionom, uporabo vseh dodatnih objektov, športnih igrišč, jahanje in podobno. Ponudba velja za 2 osebi.
  • V darilnem paketu »Sanjski trenutki« prejmete tri nočitve s polnim penzionom, uporabo vseh dodatnih objektov, športnih igrišč, jahanje in podobno. Ponudba velja za 2 osebi.

 

Dodatna navodila:

  • Rezervacija je potrebna 3 dni prej.
  • Predhodno opozorite na morebitne alergije.
  • Pred obiskom preverite jedilnik v primeru veganstva in vegetarijanstva.
  • Ne pozabite na športna oblačila in obutev za športne aktivnosti.
eko interier
jahanje
lepa narava
nogomet
otroci
parkirišče
prenočišča
skupine
športni center
tenis
terasa
žar
2x polni penzion
Uporaba vseh dodatnih objektov
Športna igrišča, jahanje in podobno
Velja za 2 osebi
Potrebna rezervacija 3 dni prej

127,80

3x polni penzion
Uporaba vseh dodatnih objektov
Športna igrišča, jahanje in podobno
Velja za 2 osebi
Potrebna rezervacija 3 dni prej

219,80

Prijava
Open popup