Vsa naročena darila do 11:30h bodo odposlana še isti delovni dan!
PETROL AKCIJA
1 = 2 akcija
Podari nepozabno doživetje!

Šola letenja Solton

Naj sanje o letenju postanejo resničnost!

Vstopite v svet letenja skozi vrata letalske šole Solton, kjer vam bodo užitke letenja približali z uvodnimi leti s poskusom pilotiranja. Med panoramskim letom vam bo inštruktor pokazal osnove krmiljenja letala in delovanja instrumentov ter vam pod budnim očesom tudi zaupal krmilno palico. Leteli boste na lahkem dvosedežnem letalu s sodobno opremo, ki slovi kot izjemno zanesljivo.
Letališče Šoštanj, Topolšica 207c, p.p.1, 3325 Topolšica
031 200 000
Več o ponudbi

Vsak od nas kdaj sanja, da bi letel, a največkrat se nam zdi, da je nebo namenjeno pticam, profesionalnim kapitanom in izurjenim vojaškim pilotom. A letenje je bližje in bolj dostopno, kot se zdi. Napredek v letalski industriji ni pripomogel le k razvoju najzmogljivejših letal, ampak je prinesel tudi poenostavitev, enostavno upravljanje in cenovno dostopnost letenja v prostem času, ki predstavlja užitek in sprostitev. Vstopite v svet letenja skozi vrata letalske šole Solton, kjer vam bodo užitke letenja približali z uvodnimi leti s preizkusom pilotiranja.

Med panoramskim letom vam bo inštruktor pokazal osnove krmiljenja letala in delovanja instrumentov ter vam pod budnim očesom tudi zaupal krmilno palico. Vzleteli boste z matičnega letališča (Letališče Šoštanj) in se nanj tudi vrnili, leteli pa boste na lahkem dvosedežnem letalu s sodobno, a preprosto opremo. Letalo Evektor Sportstar RTC letnik 2013 spada v razred t.i. generalne aviacije, kar pomeni, da je primerno tako za šolanje kot letenje športnih pilotov podnevi, v vizualnih vremenskih pogojih. Model Sportstar je eno izmed najbolj priljubljenih šolskih letal tako v Evropi, kot tudi v ZDA in Avstraliji. Opremljeno je z reševalnim padalom in slovi kot izjemno zanesljivo.

V naših paketih lahko izbirate med različno dolgimi poleti s preizkusom pilotiranja. Vse ponudba vključujejo tudi pripravo na let. Naj sanje o letenju postanejo resničnost!

 

Kaj prejmete v paketu?

  • V darilnem paketu “Adrenalinska doživetja” prejmete 15-minutni polet s preizkusom pilotiranja (uvodni let) in pripravo na let. Ponudba velja za 1 osebo.
  • V darilnem paketu “Neprecenljiva doživetja” prejmete 15-minutni polet s preizkusom pilotiranja (uvodni let) in pripravo na let. Ponudba velja za 1 osebo.
  • V darilnem paketu “Najlepši trenutki v dvoje” prejmete 30-minutni polet s preizkusom pilotiranja in pripravo na let. Ponudba velja za 1 osebo.
  • V darilnem paketu “Bogastvo gora, sonca in morja” prejmete 50-minutni polet s preizkusom pilotiranja in pripravo na let. Ponudba velja za 1 osebo.

 

Dodatna navodila:

  • Potrebna je rezervacija vsaj 5 dni vnaprej.
  • Termin se določi v skladu z vremenskimi pogoji za zagotovitev varnega leta in zadovoljstvo udeleženca.
  • Največja dovoljena masa udeleženca je 110 kg.
lepa narava
panorama
parkirišče
Polet s preizkusom pilotiranja (15 min)
Priprava na let
Velja za 1 osebo
Potrebna je rezervacija 5 dni prej

86,80

Polet s preizkusom pilotiranja (15 min)
Priprava na let
Velja za 1 osebo
Potrebna je rezervacija 5 dni prej

86,80

Polet s preizkusom pilotiranja (30 min)
Priprava na let
Velja za 1 osebo
Potrebna je rezervacija 5 dni prej

129,80

Polet s preizkusom pilotiranja (50 min)
Priprava na let
Velja za 1 osebo
Potrebna je rezervacija 5 dni prej

219,80

PRIJAVA
Odpri sporočilo