Za naročila do 12. ure, dostava: naslednji delovni dan. V času povečane obremenitve dostavne službe do 3 delovne dni.
PETROL AKCIJA
Podari nepozabno doživetje!

Sea Kayaking in Canyoning Iris Adventures, Split

Prepustite se adrenalinu sredi morja

Agencija Iris Adventures ima edinstveno osebje, ki je posvetilo svoje življenje svojim sanjam in športno adrenalinskim dogodivščinam, ki jih z veseljem doživljajo z vami. Strast in adrenalin sta bila vedno največja motivacija za rušenje mej in odkrivanje novih stvari. Danes želijo svoje znanje podeliti naprej in pokazati svoj stil življenja. Njihov slogan je – zmoreš, če si zares želiš!
Kralja Krešimira 1a 21214 Kaštel Kambelovac, Hrvaška
00385 91 226 3838
Več o ponudbi

Iris Adventures je športna agencija, ki živi in diha z adrenalinskimi doživetji ter želi to strast do pustolovščin prenesti na vse, ki se ravno tako zabavajo ob odkrivanju novih stvari in rušenju mej mogočega.

Canyoning je najboljša avantura, ki jo lahko najdete na tem območju. Odkrijte skrite kotičke  med raziskovanjem kanjona. Izlet traja 3 do 4 ure in ga vodi izkušen vodič, ki vas že takoj na začetku sooči s pravili in omejitvami.

Kayaking na globoki vodi je lahko pravi izziv, saj lahko med tem izvedete tudi nekaj skokov s klifov, si vzamete pavzo na prelepi plaži, kjer se sprostite v kristalno čistem morju, nato pa odveslate nazaj proti začetni točki.

V našem paketu lahko prejmete kayaking s potapljanjem in basic ali extreme canyoning. Prepustite se izkušeni ekipi in se podajte na nepozabno avanturo.

 

Kaj prejmete v paketu?

  • V darilnem paketu »Zabava v naravi« prejmete Sea Kayaking in Snorkeling s štartom v Splitu (150 min) ALI Basic Canyoning na Cetini s štartom iz Zadra (180 min). Ponudba velja za 1 osebo.
  • V darilnem paketu »Adrenalinska doživetja« prejmete Basic Canyoning na Cetini s štartom iz Zadra (180 min). Ponudba velja za 2 osebi.

 

Dodatna navodila:

  • Priporočamo udobno obutev in oblačila.
  • Ne pozabite na vodo.
  • Potrebna je rezervacija 3 dni prej.
  • Rezervacijo lahko opravite preko telefona ali emaila.
kajak-kanu
lepa narava
plavanje
plaža
pohodi
skupine
Sea Kayaking in Snorkeling 150min s štartom v Splitu ALI Basic Canyoning na Cetini 180min s štartom iz Zadra
Velja za 1 osebo
Potrebna rezervacija 3 dni prej po telefonu ali emailu

39,80

Basic Canyoning na Cetini 180min s štartom iz Zadra
Velja za 2 osebi
Potrebna rezervacija 3 dni prej po telefonu ali emailu

86,80

PRIJAVA
Odpri sporočilo