Za naročila do 12. ure, dostava: naslednji delovni dan. V času povečane obremenitve dostavne službe do 3 delovne dni.
Podari nepozabno doživetje!
Premium partner

Furlantech – najem dirkalnikov, Ljubljana

Najem ekskluzivnih avtomobilov za vaše posebno doživetje

Ste si že kdaj zaželeli popeljati v športnem avtomobilu na izlet do sončne obale, do prelepega Bleda ali nepozabne Kranjske Gore? Spremenite te sanje v resničnost. Z izborom najnovejših luksuznih limuzin ustrežejo tudi tistim, ki si želite bolj prefinjeno izkušnjo udobne vožnje, polne elegance. Ponosni so na široko paleto jeklenih konjičkov, ki vas ne bodo pustili ravnodušnih. Pri njih najdete ne le svoje sanjske avtomobile, pač pa nepozabno izkušnjo.
Verovškova 55, 1000 Ljubljana
040 891 091
Več o ponudbi

Odpravite se na nepozabno dirkalno doživetje na dirkališče Gaj v Cerkljah na Gorenjskem. Vaše popolno doživetje je namreč njihova  prioriteta.

V naši ponudbi lahko prejmete dirkalno vožnjo z BMW IN BMW M2 ter dirkaško predavanje.

 

Kaj prejmete v paketu?

  • V darilnem paketu »Adrenalinska doživetja« prejmete 5 krogov vožnje na dirkališču Gaj Cerklje na Gorenjskem z BMW dirkalnikom in 2 kroga kot sopotnik v BMW M2, predavanje dirkaške vožnje in prisotnost inštruktorja med vožnjo. Ponudba velja za 1 osebo.
  • V darilnem paketu »Neprecenljiva doživetja« prejmete 5 krogov vožnje na dirkališču Gaj Cerklje na Gorenjskem z BMW dirkalnikom in 2 kroga kot sopotnik v BMW M2, predavanje dirkaške vožnje in prisotnost inštruktorja med vožnjo. Ponudba velja za 1 osebo.
  • V darilnem paketu »Najlepši trenutki v dvoje« prejmete 8 krogov vožnje na dirkališču Gaj Cerklje na Gorenjskem z BMW dirkalnikom in 2 kroga kot sopotnik v BMW M2, predavanje dirkaške vožnje in prisotnost inštruktorja med vožnjo. Ponudba velja za 1 osebo.
  • V darilnem paketu »Bogastvo gora, sonca in morja« prejmete 8 krogov vožnje na dirkališču Gaj Cerklje na Gorenjskem z MBW dirkalnikom, 2 kroga kot sopotnik v BMW M2, 10 km dolg krog v BMW M2 v okolici dirkališča kot voznik, predavanje dirkaške vožnje in prisotnost inštruktorja med vožnjo. Ponudba velja za 1 osebo.

 

Dodatna navodila:

  • Potreben je izpit B kategorije in polnoletnost.
  • Potrebno je upoštevanje navodil, ki jih boste prejeli na začetku.
  • Vožnja pod vplivom drog in alkohola ni dovoljena.
  • Potrebna je rezervacija 5 dni prej.
klima
lepa narava
panorama
parkirišče
skupine
športni center
5 krogov vožnje na dirkališču Gaj Cerklje na Dolenjskem z BMW dirkalnikom in 2 kroga kot sopotnik BMW M2, predavanje dirkaške vožnje in inštruktor ob vozniku med vožnjo
Velja za 1 osebo, rezervacija 5 dni prej

86,80

5 krogov vožnje na dirkališču Gaj Cerklje na Dolenjskem z BMW dirkalnikom in 2 kroga kot sopotnik BMW M2, predavanje dirkaške vožnje in inštruktor ob vozniku med vožnjo
Velja za 1 osebo, rezervacija 5 dni prej

86,80

8 krogov vožnje na dirkališču Gaj Cerklje na Dolenjskem z BMW dirkalnikom in 2 kroga kot sopotnik BMW M2, predavanje dirkaške vožnje in inštruktor ob vozniku med vožnjo
Velja za 1 osebo, rezervacija 5 dni prej

129,80

8 krogov vožnje na dirkališču Gaj Cerklje na Dolenjskem z BMW dirkalnikom, 2 kroga kot sopotnik BMW M2 in 10 km krog v okolici dirkališča kot voznik BMW M2, predavanje dirkaške vožnje in inštruktor ob vozniku med vožnjo
Velja za 1 osebo, rezervacija 5 dni prej

219,80

Prijava
Open popup