Za naročila do 12. ure, dostava: naslednji delovni dan. V času povečane obremenitve dostavne službe do 3 delovne dni.
Podari nepozabno doživetje!

Avanture Gorski tok

Adrenalinsko doživetje in nora zabava na Kolpi

Doživite visoko stopnjo adrenalina med brzicami reke Kolpe. Vodič vas bo na gumijastem čolnu popeljal po reki, kjer boste doživeli divje tokove in globoke tolmune ter uživali ob pogledu na prečudovito naravo. Gorski tok je mlado podjetje, ki se ukvarja s športom in rekreacijo. Vsi zaposleni imajo bogate izkušnje na področju športnega turizma, pri izvedbi programov pa uporabljajo le najboljšo opremo in jamčijo za zadovoljstvo.
D203 11, 51301, Brod Na Kupi, Hrvaška
00385 51 812 864
Več o ponudbi

Gorski tok je mlado podjetje, ki se ukvarja s športom in rekreacijo. Nahaja se na Brodu na Kolpi in ima osebje z bogatimi izkušnjami na področju športnega turizma, kar pripomore k visoki kvaliteti ponujenih storitev. Pri izvedbi pestre ponudbe športnih programov uporabljajo le najboljšo opremo in jamčijo za zadovoljstvo svojih strank.

Rafting – pri izvedbi raftinga pri Gorskem toku uporabljajo plovila visoke kakovosti Marinar, ki lahko sprejmejo do 10 posameznikov in so izdelana iz hypalona. Na dnu čolna se nahaja vrv, ki še dodatno prispeva k varnostni potnikov, še posebej pri vožnji čez brzice in slapove. Vsa obvezna dodatna oprema je priskrbljena s strani izvajalca.

Canyoning ali soteskanje – to je vodna pustolovščina v neokrnjeni naravi pod vodstvom izkušenega vodnika. Gre za adrenalinsko spuščanje po naravnih toboganih, slapovih in skakanje v tolmune ozkih sotesk gorskih potokov. Tudi pri soteskanju je poskrbljeno za vso potrebno opremo.

Kanu safari – izvaja se na slani ali sladki vodi. Pod vodstvom izkušenih vodičev si lahko ogledate in doživite vse skrite čare reke Kolpe in si privoščite adrenalinsko pustolovščino. Pri Gorskem toku za kajak – kanu safari uporabljajo le plovila najboljše kakovosti.

Tek na smučeh – je vrsta hitre hoje (na smučeh), ki postaja vedno bolj priljubljena. Glede na konfiguracijo terena lahko govorimo o teku na smučeh po ravnini, v klanec ali s klanca.

Nordijska hoja – je ena najbolj zdravih oblik rekreacije in primerna za ljudi vseh starosti. Izvajamo jo lahko čez celo leto, ne glede na vremenske razmere.

V našem paketu lahko prejmete kanu safari, šolo nordijske hoje ali teka na smučeh, kayak dogodivščino. Odločite se lahko še za rafting, vstop v geomorfološki rezervat in za vstop v muzej lova, ribolova in gozdarstva. Prepustite se adrenalinu in doživite nepozabne trenutke s svojimi prijatelji obenem pa naredite nekaj dobrega za svoje zdravje in telo.

 

Kaj prejmete v paketu?

  • V darilnem paketu »Šport za vsakogar« prejmete kanu safari. Ponudba velja za 1 osebo.
  • V darilnem paketu »Zabava v naravi« prejmete malo šolo nordijske hoje ALI teka na smučeh. Ponudba velja za 1 osebo.
  • V darilnem paketu »Adrenalinska doživetja« prejmete kayak dogodivščino ALI kanu safari. Ponudba velja za 4 osebe.
  • V darilnem paketu »Adrenalinska doživetja« prejmete rafting ALI vstop v gemorfološki rezervat Zeleni vir in Vražji polaz (za 3 osebe) ALI canyoning in vstop v muzej ALI malo šolo nordijske hoje in vstop v muzej ALI malo šolo teka na smučeh in vstop v muzej lova, ribolova in gozdarstva (za 2 osebi).

 

Dodatna navodila:

  • Ponudbi »Šport za vsakogar« in Adrenalinska doživetja« veljata v terminu od 15. 4 do 31. 10.
  • Potrebna je rezervacija 5 dni prej.
  • Priporočamo, da 2 uri pred športnimi aktivnostmi ne uživate obilnejšega obroka.
  • Potrebna sta primerna športna obutev in oprema.
kajak-kanu
lepa narava
panorama
parkirišče
plavanje
rafting
skupine
tek na smučeh
Kanu safari
Ponudba velja v terminu od 15. 4. do 31. 10.
Velja za 1 osebo
Potrebna rezervacija 5 dni prej

24,80

Mala šola nordijske hoje ALI teka na smučeh
Velja za 1 osebo
Potrebna rezervacija 5 dni prej

39,80

Kayak dogodivščina ALI Kanu safari
Ponudba velja v terminu od 15. 4. do 31. 10.
Velja za 4 osebe
Potrebna rezervacija 5 dni prej

86,80

Rafting ALI vstop v gemorfološki rezervat Zeleni vir in Vražji polaz (za 3 osebe) ALI Canyoning + muzej ALI Mala šola nordijske hoje + muzej ALI Mala šola teka na smučeh + muzej lova, ribolova in gozdarstva (za 2 osebi), potrebna rezervacija 5 dni prej

86,80

PRIJAVA
Odpri sporočilo