Za naročila do 12. ure, dostava: naslednji delovni dan. V času povečane obremenitve dostavne službe do 3 delovne dni.
Podari nepozabno doživetje!

Ana's Sensual fitness, Zagreb

Smisel za čutnost in lepoto, ki prihajata od znotraj

V Ana’s Sensual Fitness vam profesionalno kvalificirane inštrukturice nudijo sodobno obliko fitnesa, ki združuje jogo, pilates in ples ob drogu. Vadba pripomore k oblikovanju in učvrstitvi telesa ter povečuje samozavest. Nudijo vam tako zasebne ure, začetna srečanja, kot tudi različne zahtevnostne nivoje vadbe. Cilj Ana’s Sensual Fitnessa je razviti gibčnost, prožnost in čutnost ženskega telesa ter učvrstiti prav vsako mišico. Vadba vam bo odprla um in vas osvobodila.
Oranice 48, 10000 Zagreb, Hrvaška
00385 1558 74 27
Več o ponudbi

V Ana’s Sensual Fitness v Zagrebu profesionalno kvalificirane inštrukturice na 400 km2 svetlega in umirjenega prostora nudijo sodobno obliko fitnesa, ki združuje jogo, pilates in pole dance. Vadba pripomore k oblikovanju in učvrstitvi telesa ter povečuje samozavest. Nudijo tako zasebne ure in začetna srečanja kot tudi različne zahtevnostne nivoje vadbe.

Vadba pri Ana’s Sensual odpre um in vas osvobodi predsodkov. Poudarek vadbe je na vajah, ki oblikujejo vaše telesne adute, pa naj bodo to noge, zadnjica ali kateri drugi del telesa. Fitnes je bil ustanovljen, da bi lahko zadovoljil prav vse potrebe sodobne ženske, zanjo pa skrbel tako fizično, kot psihično in duhovno oziroma čustveno.

V naših paketih lahko prejmete mesečno članarnino ali karto za šest tednov. Pri tem lahko izberete vadbo za 1x ali 3x na teden ali pa neomejeno vadbo. Naredite nekaj dobrega za svoje telo in se prepričajte, da je rekreacija lahko užitek!

 

Kaj prejmete v paketu?

  • V darilnem paketu »Šport za aktivne« prejmete mesečno članarino za vadbo 3x na teden v skupini. Ponudba velja za 1 osebo.
  • V paketu »Adrenalinska doživetja« prejmete Ana’s sensual fitness (6x trening) za vadbo 1x na teden po 120 minut. Ponudba velja za 1 osebo.
  • V darilnem paketu »Harmonija lepotnih tretmajev« prejmete 6 tednov neomejene vadbe in ASF retreat. Ponudba velja za 1 osebo.

 

Dodatna navodila:

  • Potrebna je rezervacija 10 dni prej.
  • Ne priporočamo obilnejšega obroka pred vadbo.
  • Ne pozabite na čiste športne copate za notranje prostore.
  • Ne pozabite na udobna športna oblačila.
fitnes
joga
klima
parkirišče
pilates
skupinske vadbe
športni center
Mesečna članarina
3x tedensko (skupinski programi)
Velja za 1 osebo
Potrebna rezervacija 10 dni prej

49,80

Ana's sensual fitness (6x trening)
1x tedensko 120 min
Velja za 1 osebo
Potrebna rezervacija 10 dni prej

86,80

6 tednov neomejene vadbe + ASF retreat
Velja za 1 osebo
Potrebna rezervacija 10 dni prej

129,80

PRIJAVA
Odpri sporočilo