Za naročila do 12. ure, dostava: naslednji delovni dan. V času povečane obremenitve dostavne službe do 3 delovne dni.
Podari nepozabno doživetje!
surfbase-jadranje

Jadralni klub Surfbase, Šimuni

Prepustite se igri valov in vetra

Jadralni klub Surbase se nahaja v Dalmaciji. Tukaj lahko izbirate med šolo surfanja, kitesurfingom in windsurfingom. Priskrbijo tudi vso potrebno opremo. Ekipo učiteljev sestavljajo izkušeni inštruktorji, ki so z desko pod roko obšli pol sveta. Izkušnje s surfanjem so pridobivali na najbolj atraktivnih svetovnih surferskih destinacijah. Igro valov in vetra dobro poznajo in svoje znanje vam bodo z veseljem predali.
D106, 23251 Šimuni, Hrvaška
00385 914637 539 ali 00385 914550 191
Več o ponudbi

Jadralni klub Surfbase se nahaja na Pagu in kot že ime pove, se tu ukvarjajo s šolo surfanja, kitesurfinga, vožnje s katamaranom in windsurfinga oz. jadranja na deski. Nahajajo se ob prekrasni plaži in čistem morju.  So mednarodno priznan klub, kjer delujejo izobraženi in kvalificirani inštruktorji, zato ni dvoma v vaše znanje ob koncu tečaja in zabavo med učenjem vodnih športov. Klub združuje predvsem jadralce, a tudi jadralne navdušence, ki bi želeli nekoč obvladati ta šport.

V naši ponudbi lahko prejmete šolo jadranja na deski z uporabo opreme. Doživite vaše počitnice malo drugače in se naučite nekaj, kar ste si že dolgo želeli.

 

Kaj prejmete v paketu?

  • V darilnem paketu »Zabava v naravi« prejmete triurno šolo jadranja na deski z uporabo opreme. Ponudba velja za 1 osebo.
  • V darilnem paketu »Adrenalinska doživetja« prejmete šesturno šolo jadranja na deski z uporabo opreme. Ponudba velja za 1 osebo.

 

Dodatna navodila:

  • Ponudba ne velja med 1. 10 in 1. 5.
  • Potrebna je rezervacija 1 dan prej.
  • Potrebna je primerna športna oprema.
kampiranje
lepa narava
otroci
plavanje
plaža
skupine
Šola jadranja na deski z uporabo opreme
Trajanje 3 ure
Velja za 1 osebo
Potrebna rezervacija 1 dan prej
Ne velja v terminu od 1.10. do 1.5.

39,80

Šola jadranja na deski z uporabo opreme
Trajanje 6 ur
Velja za 1 osebo
Potrebna rezervacija 1 dan prej
Ne velja v terminu od 1.10. do 1.5.

86,80

PRIJAVA
Odpri sporočilo