Za naročila do 12. ure, dostava: naslednji delovni dan. V času povečane obremenitve dostavne službe do 3 delovne dni.

Oblikovanje telesa Fit365, Koper

Poskrbite za lepo, zdravo in oblikovano telo

Profesionalni vaditelji v Fit365 bodo poskrbeli, da bo vaše telo lepo, zdravo in pravilno oblikovano. Izmerili bodo vašo telesno sestavo in vam na vašo željo pripravili osebni jedilnik. Za oblikovanje telesa ponujajo vadbo na dveh izjemnih napravah, na vibracijski plošči in Schumann plate napravi. Schumann 3D plate se uporablja za hitro lajšanje bolečin in deluje terapevtsko. Z uporabo teh naprav boste učinkovito izgubili odvečne kilograme in utrdili telo.
Pobeška cesta 54, 6000 Koper
041 351 071
Več o ponudbi

Fit365 boste našli pestro izbiro skupinskih vadb. Poleg najbolj priljubljenih vadb, kot so spinning, spin pump in pilates, se lahko odločite tudi za manj znane, a enako učinkovite vadbe. Ponujajo tudi vadbi FitPump in FitBall. Vadbe so zelo raznolike, zato boste brez težav našli tisto, ki vam bo najbolj ustrezala. Marsikomu manjka discipline in motivacije za vadbo, zato so skupinske vadbe izredno dobra metoda za doseganje lastnih ciljev. Za doseganje še boljših rezultatov vam nudijo možnost osebnega trenerstva, kar je še posebej učinkovito, saj vam najprej izdelajo meritve telesne sestave, nato pa vam na podlagi teh meritev in vaših želja izdelajo jedilnik in vadbeni program. Svetujejo vam tudi glede izbire skupinskih vadb, da boste vedeli, katere vadbe bi bile za vas najbolj primerneNudijo tudi možnost uporabe različnih naprav, s katerimi boste učinkovito izgubili odvečne kilograme in utrdili telo. Ena izmed njih je Schumann 3D plate, ki se uporablja za hitro lajšanje bolečin in deluje terapevtsko.

V naši ponudbi lahko izbirate med meritvijo telesne sestave in skupinskimi vadbami za oblikovanje telesa. Izbirate lahko tudi med obiskom vibracijske plošče Vibro gym in revolucionarno ploščo, ki spravlja telo v ravnovesje – Schumann plate.

 

Kaj prejmete v paketu?

  • V darilnem paketu »Šport za vsakogar« prejmete meritve telesne sestave in 1 obisk vibro gyma. Ponudba velja za 1 osebo.
  • V darilnem paketu “Zabava v naravi” prejmete 8 obiskov skupinsko vadbo TNZ za 1 mesec (torek in četrtek, od 9 do 10 zjutraj). Ponudba velja za 1 osebo.
  • V darilnem paketu “Šport za aktivne” prejmete 12 obiskov skupinske vadbe v enem mesecu (3x tedensko, odvisno od zasedenosti mest). Ponudba velja za 1 osebo.
  • V darilnem paketu “Adrenalinska doživetja” prejmete 12 obiskov skupinske vadbe v enem mesecu (3x tedenska, odvisno od zasedenosti mest),  in 3x uporaba vibracijske plošče. Ponudba velja za 1 osebo.

 

Dodatna navodila:

  • Odsvetujemo uživanje hrane tik pred obiskom vodenih vadb.
  • Potrebna je čista obutev za notranje prostore.
  • Ponudbo je potrebno rezervirati 2 dni prej.
  • Rezervacijo lahko opravite preko telefona.
fitnes
klima
parkirišče
skupinske vadbe
športni center
wi-fi
Meritve telesne sestave + vibro gym 1 obisk
Velja za 1 osebo
Potrebna rezervacija 2 dni prej po telefonu

24,80

2x tedenska skupinska vadba TNZ (torek in četrtek ob 9-10h zjutraj), 8 obiskov mesečno
Velja za 1 osebo
Potrebna rezervacija 2 dni prej po telefonu

39,80

3x tedenska skupinska vadba (odvisno od zasedenosti mest), 12 obiskov mesečno
Velja za 1 osebo
Potrebna rezervacija 2 dni prej po telefonu

49,80

3x tedenska skupinska vadba (odvisno od zasedenosti mest), 12 obiskov mesečno
3x uporaba vibracijske plošče
Velja za 1 osebo
Potrebna rezervacija 2 dni prej po telefonu

86,80

Prijava
Open popup