Za naročila do 12. ure, dostava: naslednji delovni dan. V času povečane obremenitve dostavne službe do 3 delovne dni.

Oblikovanje telesa Fit365, Koper

Poskrbite za lepo, zdravo in oblikovano telo

Profesionalni vaditelji v Fit365 bodo poskrbeli, da bo vaše telo lepo, zdravo in pravilno oblikovano. Izmerili bodo vašo telesno sestavo in vam na vašo željo pripravili oseben jedilnik. Za oblikovanje telesa ponujajo vadbo na dveh izjemnih napravah, na vibracijski plošči in Schumann plate napravi. Schumann 3D plate se uporablja za hitro lajšanje bolečin in deluje terapevtsko. Z uporabo teh naprav boste učinkovito izgubili odvečne kilograme in utrdili telo.
Pobeška cesta 54, 6000 Koper
041 351 071
Več o ponudbi

Fit365 boste našli pestro izbiro skupinskih vadb. Poleg najbolj priljubljenih vadb kot so spinning, spin pump in pilates, se lahko odločite tudi za manj znane, a enako učinkovite vadbe. Ponujajo tudi vadbi FitPump in FitBall. Vadbe so zelo raznolike, zato boste brez težav našli tisto, ki vam bo najbolj ustrezala. Marsikomu manjka discipline in motivacije za vadbo, zato so skupinske vadbe izredno dobra metoda za doseganje lastnih ciljev.

Profesionalni vaditelji v Fit 365 bodo poskrbeli za vašo motivacijo in dobro počutje. Izbirate lahko med vadbo v fitnesu in bogato ponudbo skupinskih vadb. Za doseganje še boljših rezultatov vam nudijo možnost osebnega trenerstva, kjer vam bo pomagal pri uresničitvi vaših ciljev. Na voljo so popularne skupinske vadbe, kot so spinning, spinpilates, TNZ (trebuh, noge, zadnjica), pilates, FitPump, FitBall, Gymstick, aerobika in kondicijski treningi. Na voljo je tudi joga, saj je še posebej med pripadnicami nežnejšega spola veliko povpraševanja po bolj »duhovnih vadbah«, ki umirijo telo in duha. Jogo izvaja strokovna inštruktorica, ki je med drugim eno leto poučevala tudi v Indiji.

V naši ponudbi lahko izbirate med meritvijo telesne sestave za eno ali dve osebi in dvema vadbama za oblikovanje telesa. Izbirate lahko med obiskom vibracijske plošče Vibro gym in revolucionarno ploščo, ki spravlja telo v ravnovesje – Schumann plate. Schumann 3D plate se uporablja za hitro lajšanje bolečin in deluje terapevtsko. Z uporabo teh naprav boste učinkovito izgubili odvečne kilograme in utrdili telo. Odločite se lahko za vadbo z osebnim trenerjem, ki je še posebej učinkovita, saj vam najprej izdelajo meritve telesne sestave, nato pa vam na podlagi teh meritev in vaših želja izdelajo jedilnik in fitnes program. Svetujejo vam tudi glede izbire skupinskih vadb, da boste vedeli katere vadbe bi bile za vas najbolj primerne.

 

Kaj prejmete v paketu?

  • V darilnem paketu »Šport za vsakogar« prejmete meritve telesne sestave in vibro gym 1 obisk. Ponudba velja za 1 osebo.
  • V paketu “Zabava v naravi” prejmete 2x tedenska skupinska vadba TNZ (torek in četrtek ob 9-10 zjutraj), 8 obiskov mesečno. Ponudba velja za 1 osebo.
  • V darilnem paketu “Šport za aktivne” prejmete 3x tedenska skupinska vadba (odvisno od zasedenosti mest), 12 obiskov mesečno. Ponudba velja za 1 osebo.
  • V paketu “Adrenalinska doživetja” prejmete 3x tedenska skupinska vadba (odvisno od zasedenosti mest), 12 obiskov mesečno in 3x uporaba vibracijske plošče. Ponudba velja za 1 osebo

 

Dodatna navodila:

  • Odsvetujemo uživanje hrane tik pred obiskom fitnesa in vodenih vadb.
  • Potrebna je udobna obutev za notranje prostore.
  • Ponudbo je potrebno rezervirati 2 dni prej.
  • Rezervacijo lahko opravite preko telefona.
fitnes
klima
parkirišče
skupinske vadbe
športni center
Meritve telesne sestave + vibro gym 1 obisk
Velja za 1 osebo
Potrebna rezervacija 2 dni prej po telefonu

24.80€

2x tedenska skupinska vadba TNZ (torek in četrtek ob 9-10h zjutraj), 8 obiskov mesečno
Velja za 1 osebo
Potrebna rezervacija 2 dni prej po telefonu

39.80€

3x tedenska skupinska vadba (odvisno od zasedenosti mest), 12 obiskov mesečno
Velja za 1 osebo
Potrebna rezervacija 2 dni prej po telefonu

49.80€

3x tedenska skupinska vadba (odvisno od zasedenosti mest), 12 obiskov mesečno
3x uporaba vibracijske plošče
Velja za 1 osebo
Potrebna rezervacija 2 dni prej po telefonu

86.80€