Za naročila do 12. ure, dostava: naslednji delovni dan. V času povečane obremenitve dostavne službe do 3 delovne dni.
Excellence partner

Villa Štefanija, Puntera

Bivanje s pogledom na morje, restavracija, vinoteka in wellness v enem

Vila Štefanija je čudovita luksuzna vila, ki se nahaja v majhnem istrskem naselju Puntera v neraziskanem delu vzhodne Istre. Vsaka soba je opremljena v svojem stilu in govori svojo unikatno zgodbo. Sobe so poimenovane po imenih tradicionalnih istrskih žensk in istrskih vrst vina, vsaka pa ima tudi svoj balkon. Vila ponuja gurmansko restavracijo, vinoteko in čudovit wellness. Očarljiva vila nudi pogled na morje in Kvarnerske otoke, od najbližje plaže pa je oddaljena le 15 minut.
Puntera 14, 52207 Puntera, Hrvaška
00385 52 567 075
Več o ponudbi

Vila Štefanija je luksuzna vila, ki se nahaja v majhnem istrskem naselju Puntera v neraziskanem delu vzhodne Istre. Najbližje turistično razvito mesto je Rabac. Vsaka soba je opremljena v svojem stilu in govori svojo unikatno zgodbo, saj je vsaka poimenovana po imenih tradicionalnih istrskih žensk in istrskih vrst vina. Tako boste nastanjeni v sobi, kot so Malvazija, Teran, Fuma, Roža … Vse sobe so opremljene z naravnimi materiali, pri tem pa udobje in stil ne zaostajata. Če si želite popolne zasebnosti, se lahko v vili dogovorite tudi za zasebni vhod v sobo.

Lokacija vile je kot nalašč za panoramsko sproščanje ob pijači, saj se z balkona prav vsake sobe razlega čudovit razgled na bujno naravo in Jadransko morje. Vila ponuja tudi gurmansko restavracijo, vinoteko in wellness. V restavraciji pripravljajo jedi z mislijo na vaše zdravje, vse sestavine pa so skrbno izbrane iz bližnje okolice.

V naši ponudbi prejmete eno ali dve nočitvi z zajtrkom in steklenico kakovostnega istrskega vina v sobi.

 

Kaj prejmete v paketu?

  • V darilnem paketu »Čarobni oddih« prejmete nočitev z zajtrkom v standardni sobi in steklenico kakovostnega istrskega vina v sobi. Ponudba velja za 2 osebi.
  • V darilnem paketu »Sanjski trenutki« prejmete dve nočitvi z zajtrkom v standardni sobi in steklenico kakovostnega istrskega vina v sobi. Ponudba velja za 2 osebi.

Dodatna navodila:

  • Potrebna je rezervacija 4 dni prej.
  • Ponudba ne velja v juniju, juliju in avgustu.
eko interier
EKO pridelane sestavine
klima
panorama
parkirišče
prenočišča
restavracija
terasa
vinska karta
welness
wi-fi
zunanji bazen
Nočitev z zajtrkom v standardni sobi
Steklenica kakovostnega istrskega vina v sobi
Velja za 2 osebi, rezervacija 4 dni prej
Ne velja za junij, julij in avgust

127.80€

2x nočitev z zajtrkom v standardni sobi
Steklenica kakovostnega istrskega vina v sobi
Velja za 2 osebi, rezervacija 4 dni prej
Ne velja za junij, julij in avgust

219.80€