Za naročila do 12. ure, dostava: naslednji delovni dan. V času povečane obremenitve dostavne službe do 3 delovne dni.
PETROL AKCIJA
Podari nepozabno doživetje!

Vukovar WaterBus

Turistična vožnja po prelepi modri Donavi

Slavonski Vukovar je svojo turistično ponudbo pred nekaj leti obogatil z novim biserom – turistično ladjo Vukovar WaterBus in panoramsko vožnjo po čudoviti reki Donavi. Doživetje tako prebivalcem kot tudi obiskovalcem ponuja popolnoma novo izkušnjo tega čudovitega mesta, po kateri vas bo pospremil izkušen vodnik. Da bo doživetje popolno pa boste zraven uživali še v okušanju lokalnega vina in domačega peciva.
Error
Več o ponudbi

Pred nekaj leti je mesto Vukovar svojo turistično ponudbo obogatilo z novim, sodobnim turističnim biserom – turistično ladjo Vukovar WaterBus in panoramsko vožnjo po čudoviti reki Donavi. Vukovar WaterBus je postavil nove turistične standarde in tako prebivalcem kot obiskovalcem tega čudovitega mesta ponudil popolnoma novo izkušnjo.

V Vukovarju so želeli narediti nekaj novega in drugačnega ter izkoristiti Donavo, katere potencial je bil do tedaj v veliki meri neizkoriščen. Nova ladja lahko sprejme do 60 potnikov, izdelali pa so jo na Hrvaškem. V celoti deluje na električni pogon oz. sončno energijo, zato je plovba z njo okolju prijazna. Ladja je zato tudi dobitnica več hrvaških in evropskih priznanj.

V naši ponudbi prejmete panoramsko vožnjo z ladjo po reki Donavi v spremstvu vodnika. Za popolno doživetje zraven prejmete še degustacijo lokalnega vina, domače pecivo in sporočilce v steklenici.

 

Kaj prejmete v paketu?

  • V darilnem paketu »Šport za vsakogar« prejmete panoramsko vožnjo z ladjo po Donavi (1 ura), turistični vodnik, degustacijo lokalnega vina, domače pecivo in sporočilo v steklenici. Ponudba velja za dve osebi.
  • V darilnem paketu »Zabava v naravi« panoramsko vožnjo z ladjo po Donavi (1 ura), turistični vodnik, degustacijo lokalnega vina, domače pecivo in sporočilo v steklenici. Ponudba velja za tri osebe.
  • V darilnem paketu »Adrenalinska doživetja« prejmete panoramsko vožnjo z ladjo po Donavi (1 ura), turistični vodnik, pijačo dobrodošlice, kosilo, degustacijo lokalnega vina, domače pecivo, sporočilo v steklenici in najem kolesa (5 ur). Ponudba velja za dve osebi.

 

Dodatna navodila:

  • Ne pozabite na športno opremo za aktivnosti v naravi.
  • Potrebna je rezervacija vsaj 5 dni vnaprej.
  • Rezervacijo lahko opravite prek telefona ali elektronske pošte.
internet link @
lepa narava
panorama
romantični dogodek
skupine
vinska karta
Panoramska vožnja po Donavi (1 ura), turistični vodnik
Degustacija lokalnega vina, domače pecivo
Sporočilo v steklenici
Velja za 2 osebi, rezervacija 3 dni prej

24,80

Panoramska vožnja po Donavi (1 ura), turistični vodnik
Degustacija lokalnega vina, domače pecivo
Sporočilo v steklenici
Velja za 3 osebe, rezervacija 3 dni prej

39,80

Panoramska vožnja po Donavi (1 ura), turistični vodnik, pijača dobrodošlice
Kosilo, degustacija lokalnega vina, domače pecivo, sporočilo v steklenici
Najem kolesa (5 ur)
Velja za 2 osebi, rezervacija 3 dni prej

86,80

PRIJAVA
Odpri sporočilo