Vsa naročena darila do 11:30h bodo odposlana še isti delovni dan!
PETROL AKCIJA
1 = 2 akcija
Podari nepozabno doživetje!

Wellness Bai Bien blizu Omiša

Popolni kraj za sprostitev telesa in duha

Wellness Bai Bien se nahaja v Hotelu Plaža Duće, njegova wellness ponudba je prilagojena najbolj izkušenim ljubiteljem tovrstnega sproščanja. Wellness ponuja hidromasažni whirlpool, turško kopel, finsko savno in še veliko več. Poleg tega lahko tukaj uživate v vrhunskih storitvah, kot so svetovno priznane masaže s starodavnimi tehnikami, pedikuri in manikuri, urejanju nohtov in vsem, kar vam bo zagotovo popestrilo vaše počitnice.
Luka III, Poljička cesta 79, Duće 21315, Hrvaška
00385 217 83 350
Več o ponudbi

Wellness Bai Bien se nahaja v Hotelu Plaža Duće. Njihova wellness ponudba je prilagojena tako, da zadovolji še tako zahtevne uživače in poznavalce wellnessov. V njihovi ponudbi najdete hidromasažni whirlpool, turško kopel, finsko savno in še veliko več. Poleg tega lahko uživate v vrhunskih storitvah, kot so različne masaže z uporabo svetovno priznanih pristopov, pedikuri in manikuri, urejanju nohtov in vsem ostalem, s čimer si boste morda želeli popestriti počitnice.

V wellnessu Bai Bien vam zagotavljajo maksimalen užitek, saj se zavedajo pomena kakovostnih storitev in njihovega ugodnega vpliva na telo. Wellness je idealen kraj za sprostitev telesa in duha. Daje vam neprecenljiv občutek zdravja, uživanja in sprostitve v razkošnem ambientu v Hotelu Plaža.

V naših paketih lahko izbirate med ponudbo v Wellness centru Bai Bien, ki vas bo popeljala v uživanje in sprostitev. Osvežite kožo na obrazu, vratu in dekolteju, očistite energije ali se sprostite z masažo De Stress ter uporabite Spa oazo. Presenetite ljubljene z Bai Bien Delux paketom s pilingom in masažo ter uživajte v dvoje.

 

Kaj prejmete v darilnem paketu?

  • V darilnem paketu “Nega v spa centru” prejmete čistilno nego obraza, vratu in dekolteja (30 minut) in 1 uro uporabe Spa oaze. Ponudba velja za 1 osebo.
  • V darilnem paketu “Masaža in wellness” prejmete DeStress masažo 110 žarkov (40 min.) in 1 uro uporabe Spa oaze. Ponudba velja za 1 osebo.
  • V darilnem paketu “Lepotna nega in sprostitev” prejmete piling in masažo BAI BIEN Delux (90 min.) ter manikuro ali pedikuro (60 min.). Ponudba velja za 1 osebo.
  • V darilnem paketu “Harmonija lepotnih tretmajev” prejmete piling in masažo BAI BIEN Delux (90 min.) in 1 uro Spa oaze. Ponudba velja za 2 osebi.
  • V darilnem paketu “Najlepši trenutki v dvoje” prejmete piling in masažo BAI BIEN Delux (90 min.) in 1 uro Spa oaze. Ponudba velja za 2 osebi.

 

Koristni nasveti:

  • Ponudbo je potrebno rezervirati najmanj 3 dni vnaprej.
  • Ponudbo lahko rezervirate po telefonu ali elektronski pošti.
  • Izogibajte se težki hrani 2 uri pred masažo in prekomernim izpostavljanjem sončni svetlobi pred lepotno nego.
  • Pred masažo obvestite maserja o možnih zdravstvenih težavah, poškodbah, alergijah ali bolečinah.
hotel
jakuzzi
masaža
romantični dogodek
savna
Piling obraza, vratu in dekolteja (30 min.)
1h koriščenja Spa centra
Velja za 1 osebo
Rezervacija 3 dni vnaprej

24,80

DeStress masaža 110 trava (40 min.)
1h koriščenja Spa centra
Velja za 1 osebo
Rezervacija 3 dni vnaprej

39,80

BAI BIEN Delux piling in masaža (90 min.)
Manikura ali pedikura (60 min.)
Velja za 1 osebo
Rezervacija 3 dni vnaprej

78,80

BAI BIEN Delux piling in masaža (90 min.)
1h koriščenja Spa centra
Velja za 2 osebi
Rezervacija 3 dni vnaprej

Redna cena: 129,80
Akcijska cena: 103,84

BAI BIEN Delux piling in masaža (90 min.)
1h koriščenja Spa centra
Velja za 2 osebi
Rezervacija 3 dni vnaprej

129,80

PRIJAVA
Odpri sporočilo