Za naročila do 12. ure, dostava: naslednji delovni dan. V času povečane obremenitve dostavne službe do 3 delovne dni.
PETROL AKCIJA
Podari nepozabno doživetje!

Escape room Prison break

Obiščite največji escape room v Ljubljani

Ali si želiš drugačno doživetje? Si se vedno spraševal ali si dovolj iznajdljiv, da bi pobegnil iz zapora? Imaš 60 minut, da najdeš pot po kateri lahko pobegneš iz zapora. V tem času moraš premagati vse ovire, ki se ti znajdejo na poti, še preden se pazniki vrnejo z malice, sicer boš zaprt za vedno. Zabavaj se sam ali s svojimi prijatelji v Escape room-u Prison break!
Tobačna ulica 5, 1000 Ljubljana
040 343 058
Več o ponudbi

Obiščite največji escape room v Ljubljani in preizkusite svoj “zaporniški talent”. S sojetniki boste zaklenjeni v celico znotraj zapora. Ugotoviti boste morali po kateri poti lahko pobegnete in premagati vse ovire, ki vas ločijo od svobode.

Ali si želiš drugačno doživetje? Si se vedno spraševal ali si dovolj iznajdljiv, da bi pobegnil iz zapora? Imaš 60 minut, da najdeš pot po kateri lahko pobegneš iz zapora. V tem času moraš premagati vse ovire, ki se ti znajdejo na poti, še preden se pazniki vrnejo z malice, sicer boš zaprt za vedno…

Iz zapora se moraš rešiti s predmeti, ki so ti na voljo in namigi, ki so jih za seboj pustili bivši zaporniki. Uporabiti moraš vso svojo iznajdljivost, spretnost in inteligenco, če se želiš rešiti. Ali ti bo uspelo?

V naši ponudbi prejmete obisk escape rooma Prison break. Na voljo vam je pobeg iz Celice ali pobeg iz Samice. Doživetja se lahko udeležite sami ali s svojimi prijatelji in se skupaj z njimi podate v razburljiv izziv.

 

Kaj prejmete v paketu?

  • V darilnem paketu »Šport za vsakogar« prejmete adrenalinski pobeg iz Samice 1 (60min). Ponudba velja za 1 osebo.
  • V darilnem paketu »Zabava v naravi« prejmete adrenalinski pobeg iz Celice 1 (60min). Ponudba velja za 2 osebi.
  • V darilnem paketu »Šport za aktivne« prejmete adrenalinski pobeg iz Celice 1 (60min) za 3 osebe ali adrenalinski pobeg iz Samice 1 (60min) za 2 osebi + 2 kapi. Ponudba velja za 2/3 osebe.
  • V darilnem paketu »Adrenalinska doživetja« prejmete adrenalinski pobeg iz Celice 1 (60min) za 6 oseb ali adrenalinski pobeg iz Samice 1 (60min) za 4 osebe + 4 kape. Ponudba velja za 4/6 oseb.

 

Dodatna navodila:

  • Rezervacija je potrebna 2 dni prej.
  • Rezervacijo lahko opravite preko telefona.
internet link @
klima
skupine
wi-fi
Pobeg iz Samice 1 (60min)
Velja za 1 osebo
Potrebna rezervacija 2 dni prej

24,80

Pobeg iz Celice 1 (60min)
Velja za 2 osebi
Potrebna rezervacija 2 dni prej

39,80

Celica 1 (60min) za 3 osebe ali
Samica 1 (60min) za 2 osebi
2 kapi
Potrebna rezervacija 2 dni prej

49,80

Celica 1 (60min) za 6 oseb ali
Samica 1 (60min) za 4 osebe
4 kape
Potrebna rezervacija 2 dni prej

86,80

PRIJAVA
Odpri sporočilo