Za naročila do 12. ure, dostava: naslednji delovni dan. V času povečane obremenitve dostavne službe do 3 delovne dni.
Podari nepozabno doživetje!

Zaboky Village

Podeželske hiše s pridihom luksuza

V osrčju hrvaškega Zagorja, skrita med čudovitimi zelenimi griči, leži romantična turistična vasica Zaboky Village. Sestavljajo jo tri hiše, vinska klet in terasa, vinograd ter velik prostor za različne dejavnosti. Avtohtone lesene hiše so značilne za to območje in vsaka je vse do najmanjših detajlov urejena v tradicionalnem, rustikalnem slogu. Ta podeželska pravljica živi zahvaljujoč družini Tkalčevič in prijaznemu osebju, ki za vas organizira tudi izlete in oglede bližnjih znamenitosti.
Ul. Pavlovec Zabočki 117, 49210 Zabok, Hrvaška
031 200 000
Več o ponudbi

Romantična turistična vasica Zaboky Village se nahaja med čudovitimi zelenimi griči v osrčju hrvaškega Zagorja. Sestavljajo jo tri podeželske hiše, vinska klet in terasa, vinograd ter velika večnamenski prostor in vrt. V tradicionalnih hišah boste našli 8 popolnoma opremljenih apartmajev in 2 sobi, ki zagotavljajo intimno vzdušje. V vseh enotah je na voljo brezplačen brezžični internet. Mogoča je uporaba žara, po želji pa vam lahko dostavijo tudi hrano oz. vam pripravijo malico za na pot.

Poleg nastanitve vam bodo v Zaboky Village organizirali tudi izlete in oglede bližnjih znamenitosti ter razne poslovne in družabne dogodke. V restavraciji Zaboky vam bodo postregli z okusnimi jedmi in lokalnimi vini. Ob nastanitvi lahko igrate tenis ali pa se sprehodite po neokrnjeni okoliški naravi. Čeprav gre za kmečki turizem sredi ruralnega okolja, je Zaboky Village z nastanitveno in gostinsko ponudbo v samem vrhu sodobnega turizma.

V naši ponudbi lahko izbirate med eno ali dvema nočitvama z zajtrkom. V tradicionalnem okolju uživajte v storitvah, ki ustrezajo sodobnim standardom!

 

Kaj prejmete v darilnem paketu?

  • V darilnem paketu “Romantični pobeg” prejmete pijačo dobrodošlice, nočitev z zajtrkom v dvoposteljni sobi in buteljko vina v sobi. Ponudba velja za 2 osebi.
  • V darilnem paketu “Čarobni oddih” prejmete pijačo dobrodošlice in dve nočitvi z zajtrkom v dvoposteljni sobi. Ponudba velja za 2 osebi.

Koristni nasveti:

  • Potrebna je rezervacija vsaj 3 dni vnaprej.
  • Rezervacijo lahko opravite prek telefona ali elektronske pošte.
lepa narava
panorama
parkirišče
pohodi
prenočišča
restavracija v hotelu
televizija
tenis
terasa
vinska klet
wi-fi
žar
Pijača dobrodošlice
Nočitev v sobi z zajtrkom
Buteljka vina v sobi
Velja za 2 osebi
Rezervacija 3 dni prej

79,80

Pijača dobrodošlice
Dve nočitvi v sobi z zajtrkom
Velja za 2 osebi
Rezervacija 3 dni prej

127,80

PRIJAVA
Odpri sporočilo