Vsa naročena darila do 12:30h bodo odposlana še isti delovni dan!
Podari nepozabno doživetje!

Kolesarski izleti Cycling Holidays

Kolesarstvo, združeno z ljubeznijo do vinskih trt

Ste morda pomislili, da bi odšli na nepozaben kolesarski izlet? Podajte se s kolesom v eno izmed najlepših slovenskih dežel, v Goriška Brda. Cycling Holidays vas bo popeljal po poti, na kateri boste uživali brez, da bi potrebovali sami razmišljati o najlepših, obenem pa tudi varnih cestnih poteh. Poskrbeli bodo za vse napotke, priporočila in zemljevid poti, ki vas bo popeljal ob čudoviti smaragdni reki Soči, preko klanca do Goriških Brd. Pot vas bo vodila do prelepega razgleda na briške vinograde in sadovnjake ter do zasanjanih vasic, kjer se lahko ljubitelji vina podate na raziskovanje mnogih vinskih kleti in zaključite izlet v stilu s popoldanskimi razgledi na Alpe in Jadran.
Ul. Gradnikove brigade 6, 5000 Nova Gorica
030 374 910
Več o ponudbi

Ste ljubitelji kolesarstva? S Cycling Holidays imate možnost doživeti nepozabno kolesarsko potovanje. Na kolesarski poti se boste srečali z lokalnim značajem in kulturo, imeli boste priložnost, da se povežete z ljudmi in pri tem ustvarjate čudovite spomine. Pod njihovim vodstvom se boste podali po poteh, kjer se je moč izogniti glavnim cestam, obenem pa izkusiti najlepše razglede ter kraje za katere morda še niste slišali ali obiskali. Podajte se na avanturo v prelepa Goriška Brda in ob tem združite svojo ljubezen do kolesarjenja in veselje do druženja v prijetnem vzdušju med vinogradi in sadovnjaki. Vaš dan se bo začel v Novi Gorici, kjer se boste ob prevzemu koles z vsemi napotki podali na pot. Pot vas bo vodila mimo čudovitih razglednih točk, ki bodo poskrbele za prelepe vtise in spomine na vašo kolesarsko avanturo. Seveda pa v deželi kot so Goriška Brda ne boste le kolesarili temveč bo poskrbljeno tudi za vse  ljubitelje vina, saj se boste v srednjeveškem Šmartnu lahko sprostili ob degustaciji avtohtone briške Rebule. Popoldan se vam bodo po čudovitem dnevu odpirali razgledi na Alpe in Jadran, po čudoviti stranski cesti pa se boste spustili v Novo Gorico in tam se bo vaš kolesarski dan, poln novih doživetij zaključil.

Na voljo vam bosta dva kroga: krajši (35 km) in daljši (42 km).

Kaj prejmete v paketu?

  • V darilnem paketu »Šport za vsakogar« prejmete natančen opis poti z zemljevidom in priporočili o vinskih kleteh, restavracijah in o lokalnih ponudbah in degustacijo briške rebule v Šmatnem in presenečenje za eno osebo.
  • V darilnem paketu »Zabava v naravi« prejmete celodnevni najem Scott treking kolesa z opremo (čelada, set za popravila) in natančen opis poti z zemljevidom in priporočili o vinskih kleteh, restavracijah in o lokalnih ponudbah. Ponudba velja za eno osebo.
  • V darilnem paketu »Adrenalinska doživetja« prejmete celodnevni najem Scott treking kolesa z opremo (čelada, set za popravila) in natančen opis poti z zemljevidom in priporočili o vinskih kleteh, restavracijah in o lokalnih ponudbah in degustacijo briške rebule v Šmartnem in presenečenje. Ponudba velja za dve osebi.

Dodatna navodila

  • Potrebna je predhodna rezervacija.
  • Možnost doplačila koles po osebi, klasično Scott kolo (19 eur) ali električno kolo (39 eur).
  • Rezervacijo lahko opravite prek telefona ali elektronske pošte.
  • Ne pozabite na udobno obutev in primerno športno opremo.
Prejmete opis poti z zemljevidom in priporočili o vinskih kleteh, restavracijah in o lokalnih ponudbah
Degustacija briške rebule v Šmatnem in presenečenje za 1 osebo
Potrebna je predhodna rezervacija

24,80

Celodnevni najem Scott treking kolesa z opremo (čelada, set za popravila)
Opis poti z zemljevidom in priporočili o vinskih kleteh, restavracijah in o lokalnih ponudbah.
Velja za 2 osebi
Potrebna je predhodna rezervacija

39,80

Celodnevni najem Scott treking kolesa z opremo (čelada, set za popravila)
Opis poti z zemljevidom in priporočili o vinskih kleteh, restavracijah in o lokalnih ponudbah.
Degustacija briške rebule v Šmatnem in presenečenje
Velja za 2 osebi
Potrebna je predhodna rezervacija

86,80

Deli srečo naprej

selectbox zapestnice

Želim se prijaviti na novice

PRIJAVA
Odpri sporočilo
preloader